Mitä mahtui vuoteen 2016

On tullut perinteisen tilinteon aika. Nämä vuosikoosteet ovat mielestäni loistavia ja luen niitä mielelläni muidenkin blogeista. Mahtava tilaisuus niputtaa vuoden tärkeimmät ja ikimuistoisimmat tilanteet ja tapahtumat yhteen, palata niiden ääreen ja elää ne hetket vielä kerran ennen kuin ne siirtyy osaksi historiaa. Pinkit sanat ovat linkkejä ko. postauksiin, pääset sitä kautta lukemaan aiheesta lisää.

TAMMIKUU

Tämän vuoden eka kuukausi korkattiin remonttipuuhilla, kun kylppärin viimeistely tehtiin huurteisilla suihkuseinillä. Voi, mikä episodi tuokin oli! Nyt jo naurattaa, silloin ei! 🙂 Kertoilin myös vähän ikävämmästä asiasta, migreenistäni, lähdimme reissuun Prahaan, josta tuliaisena Michael Korsin rannekoru sekä kuvasin keittiötä talvisessa ilmeessään laakerinlehtipuun kera.

tammikuu.jpg

HELMIKUU

Helmikuussa totesin (jälleen) yksinkertaisen ja musta-valko-harmaan sisustuksen olevan ominta, pohdin onko olemassa kaunista tv-seinustaa ja hurahdin trendi-vihreään lisäten sitä makkariin. Helmikuussa oli myös syytä juhlaan, sillä mies täytti pyöreitä. Ihania muistoja noistakin juhlista on tallentunut niin kameran muistikortille kuin omallekin kovalevylle korvien väliin.

helmikuu.jpg

MAALISKUU

Vuoden ekat kuukaudet olivat rankkoja koira-vanhuksellemme. Se sairasteli koko alkuvuoden ja pelkäsimme pahinta. Onneksi sitkeä pikku-kaveri toipui, mutta helppoja nuo ajat ei olleet. Maaliskuussa katettiin pääsiäispöytää, käytiin blogi-vierailulla äitini kauniissa kodissa ja leivottiin lakritsikakkua.

maaliskuu.jpg

HUHTIKUU

Huhtikuussa olkkariin saapui uudet muovipunosmatot, jotka kirvoittivat vertailemaan kallista Pappelinaa edullisempiin merkkeihin. Matkustin myös Islantiin, kirjoittelin työkuvioistani ja juhlittiin 14 vuoden iän saavuttanutta koira-herraamme.

huhtikuu.jpg

TOUKOKUU

Tuulikaappi sai vihdoin ja viimein toimivamman mallin säilytystä varten ja samalla uuden ilmeen. Keittiö raikastui DC-Fixillä ja terassia ja kesäkeittiötä huollettiin talven jäljiltä. Samaan syssyyn pohdin kuitenkin kiirettä ja stressiä ja mitä se aiheuttaa.

toukokuu.jpg

KESÄKUU

Koko vuoden ykkösjuhlat vietettiin kesäkuun alussa tyttären saadessa valkolakin päähänsä. Nuo ylioppilasjuhlat kiipeävät omien hääjuhliemme rinnalle elämäni ykköshetkinä – niin upea päivä tuo oli! Muutoin kesäkuussa raikastettiin kotia valkoisemmaksi, suunniteltiin matka-asuja Nykiin ja kyllä – viimein myös matkattiin sinne ihanaiseen kaupunkiin taas!

kes%C3%A4kuu.jpg

HEINÄKUU

Heinäkuu alkoi ikävissä tunnelmissa perheystävän menehdyttyä ja taas saimme olla hautajaisissa tänä kesänä. Kesälomatunnelmat kuitenkin piristivät ja kävimme myös Seinäjoen Asuntomessuilla, fiilisteltiin omaa kesäistä terassia ja mökkijärvien maisemia niin itäisessä Suomessa kuin ihan tässä Uudellamaallakin.

hein%C3%A4kuu.jpg

ELOKUU

Makuuhuone sai vihdoin uuden ilmeen ja siitä tuli todella onnistunut! Elokuussa juhlittiin vuosittaisia rapujuhlia, askarreltiin pillikranssi ja sisustettiin olkkaria kesän vaaleiden tekstiilien jäljiltä vähän pehmeämpään lookkiin.

elokuu.jpg

SYYSKUU

Ekaa kertaa ikinä kokeilimme syyskuun alussa täysin lihatonta viikkoa ja nautimme kasvisruokaa seitsemän päivää putkeen. Syyskuussa oli myös Habitare-messut ja blogissa esittelin niin Michael Korsin tennareita Nykin tuliaisina kuin uusia kosmetiikkatuttavuuksiakin Dermosililtä sekä Avenelta. Syyskuussa blogini täytti myös kokonaiset kolme vuotta!

syyskuu.jpg

LOKAKUU

Olkkari sai syksyisempää ilmettä lokakuun alussa, jolloin tuunasin myös koristekurpitsoita valkoisiksi. Blogissa ihasteltiin myös betonisen näköistä ruukkua, juhlittiin tyttären synttäreitä ja katettiin pöytä koreaksi Halloweenia varten.

lokakuu.jpg

MARRASKUU

Pöytä katettiin koreaksi myös Pyhäinpäivän kunniaksi, seurattiin kotiamme telkkarista Erilaiset Perheet – ohjelman kulissina, selätettiin kaamosta kirkasvalolla sekä alettiin jo pikkuhiljaa virittäytyä jouluisiin tunnelmiin kertaamalla ihania joulureseptejä.

marraskuu.jpg

JOULUKUU

Itsenäisyyspäivän kunniaksi virittelin pöytään sinivalkoisen kattauksen ja parin päivän päästä siitä matkustimme Berliiniin joulutoreille vähän joulufiilistä hakemaan. Kotiin joulu rakentui kuusen ja kukkien avulla ja koko joulunpyhät vietettiin rakkaiden parissa.

joulukuu.jpg

Yhteenvetona voisin sanoa, että jotenkin tuntuu, että tämä vuosi meni ihan kamalaa vauhtia! Alkuun alettuani tekemään tätä koostetta tuntui myös, että tänä vuonna ei ole tapahtunut mitään ihmeempää. Kuitenkin jättimääränhän juttuja piti tämäkin vuosi sisällään; kotia on remontoitu ja sisustettu aika paljon niin sisällä kuin ulkona terassilla, perheessä ja ystävien kanssa on ollut ihania, iloisia juhlia ja uusia maita ja paikkoja on tullut taas nähtyä ja koettua! Matkavuotena 2016 oli Prahan, Islannin, New Yorkin ja Berliinin reissujen myötä täysin kaupunkipainotteinen.

Vuoteen on mahtunut myös upeita yhteistöitä ja blogitapahtumia – kiitos kaikille asianosaisille sekalaisessa järjestyksessä; Teknos / Innolux / Indiedays / Ikea / Sotka / Aitomedia / LOISTELiving / Habitare / I love Me / Ivana Helsinki / Desenio. Kiitos!

Ja kiitos teille, ihanat lukijani – ilman teitä ei näitäkään tarinoita olisi tänne raapustettu, yksinään ei kukaan blogia rakenna, se syntyy kirjoittajan ja lukijoiden vuorovaikutuksesta ja olen iloinen jokaisesta teistä, joka siellä ruudun toisella puolen seuraa juttujani. Kiitos, että olette olleet matkassani taas tämänkin vuoden. <3

Mitä mahtui vuoteen 2016” kommentit

  1. Vuodessa ehtii tapahtua hurja määrä asioita niin kodissa kuin muussakin elämässä. Ihanan paljon ehditte reissata! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *