Joulun parhaimmat reseptit tästä

Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että tässä huushollissa tykätään hyvästä ruoasta ja sen kokkaamisesta. Erityisesti leipomukset ovat lähellä sydäntä, vaikka liian usein ei niitä oikein viitsi tehdä. Few seconds on your lips, forever on your hips – you know, heh!

Tulipa mieleen, että blogiin on tässä reilu kolmen vuoden aikana kertynyt mukava määrä tähän joulun aikaan sopivia reseptejä, mutta harvapa niitä jaksaa etsimällä etsiä. Kokosin teille siis kuvien ja linkkien muodossa parhaimmat, olkaatten hyvät!

Oletko jo kokeillut maailman parhainta, sahramin upealla keltaisellä sävyllä värjäämää glögiä? Entä maailman maistuvinta maustekakkua?

reseptit%201.jpg

Ehkä kaipaat viemistä jouluna ystäville ja sukulaisille, pyöräytä nopeasti terveellistä mysliä, hampaissa rouskuvia karamellisoituja pähkinöitä tai ah, niin ihanaa Rocky Roadia!

reseptit%202.jpg

Leivo joulunkin aikaan sopivia tahmaisia korvapuusteja ihanalla kanelisiirapilla höystettynä tai heitä pakkaseen tekeytymään piparkakkujäädyke! Voit myös kääräistä pororieskarullia, nämä maistuvat ainakin meillä aattona pöydässä kala-allergikoille muiden nauttiessa mätiä ja muita kalaherkkuja.

reseptit%203.jpg

Toivottavasti löysit jotain hyvää omaan makuhermoosi osuen tästä reseptikoonnista. Huomasithan, että pinkit sanat ovat siis linkkejä kyseisiin resepteihin!

Maistuvaa adventti-viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *