PORORIESKARULLAT (GLUTEENITON)

rullat.jpg

PORORIESKARULLAT (GLUTEENITON) n. 24 kpl

3 kpl rieskoja
100 g kylmäsavuporoa
1 prk Philadelphia tuorejuustoa
tuoretta timjamia
mustapippuria
Pilko poronliha pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi
Sekoita pilkottu liha, tuorejuusto ja mausteet keskenään sekaisin
Mustapippuria ja timjamia maun mukaan
Levitä poronliha-tuorejuustoseos rieskojen päälle
Rullaa rieskat ja leikkaa parin sentin paksuisia paloja
Asettele lautaselle tuoreiden yrttien kera
 Nauti!

Nämä rieskarullat ovat superhyviä! Näitä siis tarjoilin fingerfoodina viime viikonlopun pikkujoulu-illallisilla. Vilja-allergiastani johtuen tein rieskat Moilashyvän gluteenittomiin rieskoihin, eikä vieraatkaan maistaneet mitään eroa tavallisiin 🙂 Olen myös kala-allergikko, joten muiden herkutellessa kalaa joulupöydässä, minä vetelen yleensä näitä rieskarullia. Sopii myös joulupöytään siis erinomaisesti!

Kokeilkaa, tosi hyviä ja nopea valmistaa!
Blondi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *