Yksityiskohdilla tunnelmaa

Iltaisin meilllä ei juuri sähkölaskua kasvateta.

Tykkään valtavasti kynttilöistä ja niiden valossa meillä tunnelmoidaan joka ilta. Valaisimet toimii onneksi himmentimillä, en kestäisi, jos valon määrää ei saisi itse säädeltyä. Meillä onkin yleensä aika hämyisää iltaisin kotona, jotenkin se rauhoittaakin mukavasti työpäivän jälkeen.

_MG_0328.jpg

Laittelen jouluista fiilistä ja talvista sisustusta kotiin pikkuhiljaa. Tällä viikolla onkin aikaa, sillä loppuviikon ajaksi on ainakin salitreenit pannassa, eikä juuri muutakaan kykene tehdä. Yläselkä on ollut pari viikkoa vähän kipeä, olen luullut sen johtuvan ahkerasta salilla käymisestä ja normaalista lihasrasituksesta, kunnes eilen alkoi tuntua tosi pahalta ja aamulla jo sietämättömältä. Leposärky oli kovaa ja hengittäminen sattui.

Selvisi sitten lääkärissä, että minulla on neljän nikaman lukko selkärangan molemmin puolin lapojen välissä. Voin kertoa, että melkein tuli itku, kun manipulaatiohoitoa tehtiin ja rankaa naksautettiin. Nyt selkä tuntuu siltä, kuin joku olisi hakannut pesismailalla. Vain jokusessa asennossa on hyvä. Toivottavasti olo tasaantuu aamuksi ja pitkäaikaisvaikutteiset tulehduskipulääkkeet purisi pian.

_MG_0317.jpg

Kuuntelen parhaillaan joululauluja ja mietin jaksaisiko askarrella parit joulukortit lisää. Sitä ennen asettelin uuden liuskekivitarjottimen olkkarin pöydälle kynttilöiden alustaksi. Pystyyn kuivuneenakin eucalyptuksen oksa on tosi kaunis. Pienillä yksityiskohdilla saa luotua niin tunnelmallista fiilistä. Eiköhän viikonlopun aikana tule kotiin vähän enemmän jo jouluakin. Ainakin yhden tähden ripustamista olkkarin nurkkaan olen kaavaillut, ikkunavaloista puhumattakaan!

Minä taidan kellahtaa kovalle lattialle hetkeksi makoilemaan selän oikaisemiseksi ja toivottelen kaikille mukavaa iltaa!

PS: Hei, huomasitteko, että blogin Facebook-sivuilla arvotaan joulupaketteja lukijoiden kesken?! 250 tykkääjää on jo täynnä, se tarkoittaa, että eka paketti lähtee matkaan. Toinen saadaan vielä pukinkonttiin myös, jos 300 tykkääjän raja ylittyy, joten kipin kapin tykkäämään blogini sivuista TÄSTÄ, jos et vielä ole sitä tehnyt. 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *