Vaaterekki hakusessa

Vaihdettuamme makuuhuoneet päittäin, pystyn viimein ison makuuhuoneen haltijana toteuttamaan pari monivuotista haavetta. Toinen näistä on vaaterekki.

Minulla on usein monia puolipitoisia vaatteita – siis sellaisia, jotka ovat olleet muutaman tunnin tai yhden työpäivän verran päällä, eli niitä ei vielä tarvitse heittää pesuun, mutta ihan ei tekisi mieli laittaa niitä puhtaiden vaatteiden sekaan kaappiinkaan. Aika yleinen tilanne siis. Lisäksi laitan aina edellisenä iltana seuraavan päivän asukokonaisuuden valmiiksi ja se jää roikkumaan vaatekaapin vetimestä. Olisipa rekki, johon laittaa se odottamaan!

Aloinkin kartoittamaan pientä ja siroa vaatetelinettä, joka seisoisi omin jaloin ilman kenkähyllyä, mahduttaisi enintään 10 henkaria ja olisi näin ollen n. puolen metrin levyinen. Sellainen kompakti ja ilmava, jonka voisi sijoittaa osittain ikkunan eteen nurkkaukseen. Mieleen tuli vaikka kuinka monta tuttuakin vaateterekkiä, mutta yritin myös etsiä hieman muitakin. Kohtuuhintaisia (mielellään max. 200 euron tuntumassa olevia) rekkejä ei kuitenkaan ole loputtomasti, varsinkin kun kriteerejä oli monia mm. koon (korkeus/leveys), värin, yleisen ulkonäön ja tyylin lisäksi tietenkin se hinta. Kasasin inspiskuvien muodossa kollaasin ja vertailin vähän rekkejä keskenään.

 

Järjestyksessä: 1. Hay – Loop / 2. BeDesign – Lume / 3. Nomess Copenhagen – Dress-Up / 4. Showroom Finland, Tapio Anttila – Mixrack / 5.  Ilma*

Itselleni tuttuja ovat likipitäen kaikki. Loop on todella nähty naulakko, joskin yksinkertainen muotokieli (kuten HAY:n tuotteet aina) kolahtaa minuun. BeDesignin Lume on tosi kiva, vähän abstrakti vinojen sivujen myötä ja aiheuttaa pienen katseenkohdistamispähkinän. Nomess Copenhagenin Dress Up on tuttu töistä, pidän siitä todella paljon, vaikka onkin aavistuksen leveämpi kuin tarpeeni. Mixrack on tuttua Anttilan kädenjälkeä, joskin tässä naulakossa vielä simppelimpää linjaa. Mixrackejahan on pari muutakin erilaista, kuten lehti/takkapuuteline, kenkäteline jne. Harmikseni naulakko on kuitenkin vain 90cm korkea, eli siihen saa roikkumaan vain paidat hyvin matalalle ja näin ollen putoaa listaltani korkeutensa vuoksi pois. Harmi, ettei sitä saa esim. 150 senttisenä. Kotimainen Ilma oli kiva ja raikas uusi naulakko, jota en ollut aiemmin nähnyt. Hauskana yksityiskohtana tuo toinen ”ontuva” jalka sekä plussana tapit, joihin voi ripustaa huiveja, laukkuja jne.

Näistä yksi on jo klikattu kotimatkalle. Arvaatko mikä meille tulee?

 

*tuotekuvat linkkien takaa

4 kommenttia “Vaaterekki hakusessa

  1. Minulla myös vaaterekki.Kutakuinkin kolmosen näköinen.Mies teki sen n.puolessa tunnissa itse:)Sattui olemaan pyöreätä puurimaa ja musta metallinen verhotanko.Täysin ilmainen siis.

    1. Vaaterekki on aika kätevä asia olla olemassa! Voi mahtavaa, että teiltä löytyi materiaalit omasta takaa rekin tekoon! Tiedätkö, että mietin kyllä itsetehtyäkin versiota, mutta jotenkin kaiken tämän ala- ja yläkerran yhtä aikaisen säätämisen ja mökkirempan täyteisen kesän jälkeen ei ole yhtään virtaa enää tehdä mitään, hah!! 🙂 Olisin mieluusti laittanut tuonkin rahan johonkin toisaalle, mutta nyt päätin mennä helpolla ja ostaa valmiina. Paljastettakoon ennen rekin saapumista (ja siitä postaamista), että pääsin minäkin onneksi vähän halvemmalla kuin ensin ajattelin. 🙂

  2. Valitsit varmaan tuon 5 naulakon. Minkä minä olisin valinnut. Itselläni on myös naulakko/rekki omille vähäisille vaatteilleni. Tällä hetkellä on sellainen Tokmannilta ostettu halpis naulakko, kun muuhun sisustukseen ja säästöihin on nyt mennyt rahat, joten kalliimpaa en vielä raaskinut ostamaan, mutta tuo Ilma olisi meille sopiva. Meidän kotona on kaappitilaa todella vähän ja minun on pitänyt alkaa hävittämään omia vaatteitani, että ne mahtuisivat yhteen rekkiin ja yhteen seinähyllyyn, jonka minun pitäisi saada paikoilleen. Nyt, kun olen vienyt ylimääräiset vaatteeni pois, niin olen saanut hyvin mahdutettua kaikki neljän lapseni vaatteet. Äidit luopuvat lastensa vuoksi vaikka mistä. 🙂

    1. Hyvin veikattu! 🙂 En minäkään mielelläni kovin suuria summia rekistä maksaisi, sillä remppaamme tällä hetkellä koko yläkertaa – uusiksi menee huonejärjestyksen lisäksi seinien värit, koko lattia uusitaan, uusi säilytyskaluste ostettu meille ja tyttären huoneeseen ja, ja ja… onhan noita. Rekki on kyllä kiva lisä! Ja kyllä, äidit luopuu mistä vain, jos lapsilla hyvä. 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *