Laakson vihreää makkarin seiniin

Hyvää iltaa tiistaihin!

Pientä väliaikaraporttia makuuhuoneen sisustamisesta tulisi tässä. Hommat ovat vielä vähän kesken, mutta ainakin yksi nurkkaus on likipitäen kuvauskelpoinen (lukuun ottamatta tuota näköjään aika likaista lyhtyä…) Päätyseinä on kunnossa jo värin puitteissa – siitähän siis tuli tosiaan vihreä Tikkurilan Laakso -sävyllä ja kalusteet ovat löytäneet jotakuinkin paikkansa.

Paikkansa löysi myös uusi Ikeasta hankittu Hemnes -vitriini, jonka valinta oli itse asiassa yllätys jopa itselleni, sillä alun perin olin pyöritellyt mielessäni jotain korkeaa kaappia. Matalampi vitriini on kuitenkin ehkä kodikkaampi makuuhuoneeseen ja kalusteen liukuovet säästävät mukavasti tilaa. Lisäksi olen innoissani siitä, että sain matalahkon kalusteen myötä lisää tasotilaa asetelmille. Niitä ei ole koskaan liikaa! Kun tarkemmin katselin, oletan, että sänky ja vitriini on itse asiassa samaa sarjaa, ainakin muotokieli on kovin samantyyppinen, mutta en kuollaksenikaan muista enää n. 5-6 vuotiaan sängyn nimeä. Ikealainen se joka tapauksessa on. Ihan mukava yhteensattuma ja vaikkei samaa sarjaa olisikaan, ne muodostavat yhdessä aika kivan kokonaisuuden.

Vihreää maalia pääsi vähän falskaamaan huolellisista teippauksista huolimatta, mutta onneksi ne menevät valkoisen maalin peittoon huomenna, jolloin tartun taas maalisutiin

Vitriiniin on tulossa kirjat ja joitain koriste-esineitä. Itse asiassa roiskaisin ne jo sinne, mutta ne odottavat kauniimpaa esille laittoa ja järjestystä. Tähän tarvitsen kuitenkin pienen patenttiratkaisun, jota sietää pohtia hetken.

Tuo vihreä on niin kaunis ja metsäinen sävy. Aika yllättävä veto itseltäni, mutta uskon viihtyväni sen rauhoittavassa tunnelmassa. Lisää vihreyttä hankin anopinkielen ja tuon pienen koristepallon muodossa. Sängylle heitin Ikea-HAY -yhteistyön tuloksena syntyneen vihreän Ypperlig-huovan, joten seinä ei jää väriparittomaksi.

Tuo nurkka näyttää seesteiseltä, mutta kuvien ulkopuolelle rajautuu kaaos – siellä täällä lojuvia tauluja, läpikäytäviä laatikoita, maalipurkkeja, kasoja selvittämättömiä ja lopullista sijoituspaikkaansa odottavia tavaroita ja mökkipyykkejä. Tyydyn siis kuvaamaan tätä salonkikelpoisempaa osaa näin pienenä sneak peekkinä.

 

8 kommenttia “Laakson vihreää makkarin seiniin

    1. Joo! Niin tuli! 🙂 Varsinkin illalla makkarissa on jotenkin tosi kiva tunnelma. Vielä kun saisi muuten huoneen pian kuntoon!

      1. Uskon! Täytyy tulla joskus katsomaan livenä. 🙂

    1. Kiitos, niin on! Pidän sen tuomasta rauhallisesta ja vähän tummanpuhuvasta ilmeestä. Makkari on oikein kodikkaan oloinen lukuun ottamatta keskeneräisiä nurkkia. 🙂

  1. kylläpä on hyvän sävyinen tuo vihreä väri. Anopinkieli on niitä kukkia, joista en itse pidä, mutta tuon seinän sävyyn se sopii ja näyttää minusta ihan kivalta, mutta en vieläkään oikein syty tähän viherkasviin. 🙂

    1. Joo, todella kiva sdävy on! Mietin pitkään parin eri sävyn välillä. Anopinkieli on itse asiassa kukka, josta itsekään en ole kauheasti pitänyt, mutta kun näin sen, ajattelin sen sopivan täydellisesti tuohon! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *