Työhuoneen puolella

Isänpäivän ilta kääntyy ehtoon puolelle ja meillä päivä sujui oikein leppoisasti. Ensimmäinen isänpäivä, kun tytär ei enää asu kotona ja aamu alkoi siltä osin eri tavalla – enää aamiaista oli tekemässä enää meikäläinen ja lahjapussukkakin tupsahti iskän syliin vasta iltapäivällä tyttären tullessa päivällispöytään.

Tänään kerkesin ottamaan myös pari kuvaa työhuoneen puolella – vai miksi vieras/työhuoneen yhdistelmäksi tuota nyt kutsuisi. Ilmeisesti ainakin jouluna se on vierashuonekäytössä, sillä tytär tuossa juuri laskeskeli öiden määrää, jotka joulunpyhinä täällä viettää.

Työhuone taitaa olla muutoin valmis, paitsi työpöydän yläpuolelta puuttuu seinähyllykkö. En ole vielä löytänyt mieluista, vaikka montaa olen katsonut. Yksi hyvä oli liian pieni, toinen oli sittenkin liian iso ja kolmas vääränvärinen. Myös daybedille heittäisin mieluusti beigen värisen huovan, mutta sopivaa ei ole sattunut vastaan. Muutoin luulen, ettei huone kaipaa enää mitään. Työpöytänä toimii Ikean Lisabo, tuolina Hayn Neu13. Messinkireunainen peili on Ellokselta, samoin työpöydän valaisin. Iso kori on Tine K. Homen ja bambulyhty Jyskistä.

Daybedin yläpuolelle seinälle kaipasin jotain muuta kuin taulua ja ongelma ratkesi erään kaverini alkaessa solmimaan makrameetöitä ihan liukuhihnalta! Halusin vähän modernimman, ei niin boheemin version ja bongattuani kuvan Pinterestistä, toimitin kaverilleni langat ja metsästä sopivan kepin ja viikon päästä työ oli jo seinälläni. Aika taitavaa!

Täällä yrittää pimeys ja lonkeronharmaa keli puskea ihan syliin (onhan hei tänäänkin ollut aika hiton kurja keli!!), mutta me nautiskeltiin isänpäiväkakkua, katseltiin ikkunasta eilen keittiön ikkunan eteen kirsikkapuuhun laittamiani valoja ja puhuttiin jouluaatosta. Ja niin vaan marraskuun synkkyys taas unohtui!

#asenteestakiinni

2 kommenttia “Työhuoneen puolella

  1. Tykkään kovasti vieras/työhuoneestasi, ihanan rauhalliset värit. Voinko kysyä seinän maalin väriä joka on makrameen alla ja kenen valmistajan? Beigen värisen huovan itse ostin Aino -sarjasta.

    1. Moikka! Pahoittelut kovasti, etten ole vastannut viestiisi! Meillä on Casassa vaihtunut hetki sitten alusta ja sen takia meille tulvii aika paljon roskapostia nyt! Jää niin helposti nämä oikeatkin kommentit huomaamatta! Väri on Ajopuu ja Tikkurilan maalihan se. Tosi kaunis sävy. Hmm, kiitos vinkistä, täytyykin vilkaista tuota! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *