Aasian aurinkoon

Täällä on käynnissä vielä viime hetken vimmattu pakkaaminen ja kesävaatteiden viikkaaminen matkalaukkuun. Lähdemme Aasian aurinkoon lomailemaan, tarkemmin Thaimaan Koh Lantalle ja kone lähtee iltapäivällä. Yes, en malta odottaa!

Pidin jouluna lomaa yhteensä 11 päivää, mutta sen loman hyöty ja syksyn kiireistä palautuminen häipyi jo heti uuden vuoden jälkeen ekoina työpäivinä. Kiire ja stressi on ollut tosi kova parhaimmillaan 13 tunnin mittaiseksi venyneillä työpäivillä. Töitä on enemmän kuin on kerennyt tekemään ja niinpä viikonloputkin on mennyt työtehtävien parissa, jotta on pystynyt edes vähän kuromaan aikatauluja umpeen. Vaikka väsy on kova ja painettakin on paljon ollut, en silti valita. Teen työkseni tällä hetkellä juuri sitä, mistä olen haaveillut ja jokainen työtehtävä on suuri ammatillinen haaste. Vaikka työ ottaa paljon, se myös antaa paljon. Olen ihan fiiliksissä, vaikka nyt olen todellakin loman tarpeessa! Akut on aivan loppu.

Thaimaassa meitä odottaa Koh Lantan saari, +30 asteen lämpötila, kirkkaat turkoosit vedet ja upea bungalowi rannalla. Saarella asuva ystävä on luvannut viedä meidät snorklaamaan ja mietin tässä parhaillaan uskallanko hänen ammattimaisessa ohjauksessaan kokeilla myös laitesukellusta, hui! Ensisijaisesti menen makaamaan kirjan kanssa uima-altaan äärelle, pulahtamaan Andamaanienmereen ja rentoutumaan. Tälle reissulle ei ole mitään agendaa, eikä mitään ennalta suunniteltua ohjelmaa. Paitsi tottakai ”The Beach”, eli Leonardo Di Caprion tähdittämän leffan ranta, eli Phi Phi saarten Maya Bay on nähtävä, vaikka henkisesti varaudunkin rannan täyttäneisiin myyntikojuihin ja tuhansiin länkkäreihin vetäen Samsoniteja perässään…

Koti on siivottu, lakanat vaihdettu (vaihdan aina lakanat ennen reissuun lähtöä, sillä mikään ei ole parempaa kotiin paluussa kuin oma sänky ja puhtaat valkeat lakanat) ja talovahti ohjeistettu. Voimme hyvillä mielin jättää lumiset ja loskaiset maisemat ja antaa kuuman auringon käristää nahkaa ja ladata D-vitamiinivarastot täyteen!

Arrivederchi!

Aasian aurinkoon” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *