Pienellä kivaa

Täällä on viime aikoina pohdiskeltu vähän suurempia sisustuksen linjoja, mutta kunnes suunnitelmat vähän selkiytyvät, niin ensi hätään pienilläkin pärjää.

Lempparipaikkani erilaisille asetelmille on olkkarin astiakaappi, vanha 60-luvulta peräisin oleva tuunaamani liinavaatekaappi. Joulun jälkeen siinä oli avaraa, sillä tavara- ja koristeähky oli melkoinen. Nyt siihen löysi tiensä taas maailman mahtavimmasta kaupungista muistuttava New York -juliste, pari kynttilänjalkaa Milk-valaisimen seuraksi sekä Prisman viherkasviosastolta nappaamani jonkin sortin mehikasvi, jonka nimeä en enää muista.

Rauhallinen ja särmikäs kombo. Pienellä voi saada niin paljon kivaa aikaan.

Mukavaa keskiviikkoa!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *