Uudet Kors -tuotteeni

Korsin tuoteperheeni kasvoi parilla uudella jäsenellä kun tein puhtaan heräteoston ja siihen liittyneen jatko-oston. En vaan voinut mitään, että sydämeni suli pehmeän puuteriselle nuden/vaalean vispipuuron väriselle ja pienelle tyttömäisen söpölle laukulle.

kors1.jpg

Laukku on mallia Ginny Crossbody ja virallinen värikoodi on Oyster. Olimme ihan muita ostoksia tekemässä, kun jäin hipeltämään laukkua pitkäksi aikaa. Jätin sen kuitenkin kauppaan kotiinlähtiessä, mutta se jäi niin paljon kaivelemaan, että puoli tuntia myöhemmin oli pakkoa lähteä takaisin ostamaan se! 🙂

Stockan -40% merkkialesta löytynyt laukku ei jäänyt valmistujaislahjaksi saamani lahjakortin käytön jälkeen maksamaan itselleni juuri mitään. En alunperin tiennyt mihin lahjakorttini käyttäisin ja säästelin sitä sopivaan tilaisuuteen, mutta tässähän oli hyvä kohde! Laukku tuli minulle vähän kuin valmistujaislahjana äidiltäni. Kiitoksia sinne siis vaan! 🙂

kors5.jpg

Suosin ehdottomasti laukuissa crossbody -mallia. Ne jättävät kädet vapaiksi ja koen, että paino jakaantuu miellyttävämmin kuin pelkällä yhdellä olalla roikkuessa. Käytin nyt parin kuukauden ajan isompaa Korsin laukkuani ja huomasin hartioiden kipeytyvän. Mikä ihme siinä on, että isompaan laukkuun tulee heti tungettua kaikkea ylimääräistä!? Tämän pienen laukun myötä jouduin käydä laukun sisältöä tarkemmin läpi ja rankalla kädellä karsin tavaraa. Nyt mukana kulkee ihan vain ne kaikista välttämättömimmät.

kors4.jpg

Laukun kultaiset yksityiskohdat ovat todella paljon mieleeni. Olen aina pitänyt keltakullasta! Tuo laukku on väriltään omiaan kesämenoihin, mutta sopii myös syksyn maanläheisiin sävyihin ja miksei talvellakin piristämään samanvärisellä huivilla mustaa villakangastakkia. Olen ollut vailla pienempää mustaa laukkua, mutta nyt tarve täyttyi tällä ihanalla vaaleammalla unelmalla. Ei välttämättä ihan yhtä monikäyttöinen asusteena juurikin värinsä takia kuin musta, mutta kerrankos sitä itseään ilahduttaa tällaisella ostolla! Olen muutoin aika harkitsevainen ostaja ja mietin vähänkin hintavampia ostoksia tarkkaan mutustellen mitä oikein haluan (vrt. 1,5 vuotta kestänyt olkkarinpöydän hankinta!), joten oli mukava repäistä.

kors2.jpg

Tämän pienemmän laukun myötä jouduin laittamaan lompakkoni jäähylle. Se vei kertakaikkisesti liikaa tilaa, vaikkei kooltaan mikään jätti ollutkaan. Kipaisin samasta merkkialesta vielä tosi edullisesti Korsin korttikotelon ja nyt kulkee kätevästi matkassa mukana vain ne tärkeimmät kortit kompaktissa paketissa.

Tällaista olen myös ollut vailla, sillä esim. ulkomaille en koskaan ota varsinaista lompakkoa mukaan – tai ainakin tyhjään sen kaikesta ylimääräisestä – ja käytän siellä mielelläni vähän pienempää ja riisutumpaa mallia. Usein reissuissa lompakon virkaa onkin toimittanut joskus etelästä ostamani pieni tupakka-askin kokoinen vetskarillinen ja värikäs pussukka. Ei mikään tyylikkäin vaihtoehto, mutta toiminut. Nyt voin ehkä harkita luopuvani myös siitä…:)

kors3.jpg

Jokin näissä Korsin tuotteissa vain puhuttelee itseäni. Ne ovat tarpeeksi yksinkertaisia malliltaan sekä ulkonäöltään, mutta niissä on aina jokin kaunis ja koristeellinen osa. En pidä laukuissa niiden ulkopinnalla olevista liioista, varsinkaan ulkonevista lokerollisista taskuista, isoista soljista tai lukoista tai monimutkaisesta muotoilusta, mutta kauniit kultaiset yksityiskohdat ovat mieleeni. Pidän Korsin tuotteita myös laadukkaina ja ainakin omassa käytössäni kaikki ovat pysyneet kuosissa vuosikausia. Toki vaihtelen laukkuja välillä ja tuollaiset ”jäähyt” tietty pidentää tuotteiden käyttöikää kun ne eivät koko ajan ole käytössä.

Minulla on tänään lomapäivä ja aloitin aamuni käymällä kynsihuollossa. Tällä hetkellä me olemme jo autossa matkalla kohti Itä-Suomea ja tämä ihanainen uusi laukku on tänään illalla mitä söpöin asuste Kuopion Viinijuhlilla mustan pitsimekon kaverina. Jalkoihin sujautan Wondersin nudet nahkaballerinat, jotka ovat melkein samaa sävyä. Koruiksi kultaa, kuten laukussakin on ja asu on valmis! Eikun viinejä maistelemaan samalla kun heilutaan Roope Salminen & Koirat ja Jari ”Siltsu” Sillanpään tahdissa!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *