Ted Bakerin tennarit

Sydämeni oli myyty saman tien nähdessäni nämä vaaleanpunaiset, ylisöpöt tennarit Ted Bakerin verkkokaupassa. Ne olivat jo ostoskorissa, mutta kaupanteko jäi kesken. Kunnes ei jäänyt enää Stockalla tänään…

Se oli vähän kuin kohtalon sanelemaa…? 🙂 Eihän niitä voinut enää jättää toistamiseen ottamatta. Kun kokokin sattui olemaan juuri oikea. Tennarit ovat söpöyden lisäksi ihanan pehmeät jalassa ja kuosi on aivan ihana, kuten Bakerillä aina. Jostain syystä, vaikka olen aina vähän kuin inhonnut kukkakuosia, Bakerit iskee täysillä. Ehkäpä tarkemmin ajatellen se on sellainen mummola-kuosi, jota kammoan. Sellainen pieni ja ketomainen, tiedättekö? Ei todellakaan tällainen näyttävä, lähes teatraalisen iso kukka!

Tennarit ovat niin täysin minun näköiseni! Kun esittelin kenkiä töissä tytöille, jopa pari mieskollegaa totesi, että nyt on kyllä ihan sun tyyliset kengät!

Bakerin taattua tyyliä, että myös tennareissa on lukuisia tyttömäisen söpöjä yksityiskohtia. Nuo ruusukullan väriset rusettikoruset nauhoissa ovat ihan syötävän ihanat!  Tytär tokaisi poposet nähtyään, no et sitten yhtään räikeämpiä enää löytänyt.

No en.

#lovethese

Mukavaa viikonloppua!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Ted Bakerin tennarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *