Korsin aurinkolasit

Sarjassamme ex tempore -ostos, mutta jota ei voinut vastustaa.

Minulla oli synttärirahaa vielä säästössä odottamassa hankintaa, jonka haluaisin itselleni lahjarahoilla ostaa. Bangkokin kentällä (odottaessamme lentoa kotiin) tapoimme aikaa kuljeksimalla merkkiliikkeestä toiseen aikomuksena ostaa ei yhtään mitään. Tytär sitten yhtäkkiä Korsin liikkeessä mallaili aurinkolaseja päähänsä ja ihastuin välittömästi laseihin, jotka hänellä juuri oli!

En ole ikinä ollut ohuiden kehysten ystävä, enkä varsinkaan läpinäkyvien linssien ystävä. Kartan kaukaa myös nenäpehmusteilla olevia, koska ne sotkeentuu hiuksiin, jos ne nostaa otsalle, enkä oikein pidä myöskään ohuista sangoista. Kaikki nuo edellä mainitut lueteltuani, minun oli silti aivan pakko saada juuri nämä lasit!

Onneksi tytär jätti ne sikseen – ehkä koska totesin niiden sopivan paremmin muka itselleni! We have this thing in Finland called reilu meininki! 🙂 Heh.

Ne tuntuivat vain tosi hyviltä, näyttivät sitäkin paremmilta ja pidän erityisesti tuosta kultaisesta poikittaisesta ”tangosta” (en todellakaan keksinyt tähän parempaa sanaa), joka menee linssistä toiseen. Eniten miellytti kuitenkin se, miltä lasit näyttivät kasvoillani.

Oli aika must have! Sitten vain lisää näitä aurinkoisia kelejä…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *