Wondersin ballerinat

Oli huhtikuinen perjantaiaamu. Seisoin ennen kello seitsemää Stockan kellon alla kymmenien muiden kanssa keltaisen katalogin tuotteita metsästämässä. En tiedä mitä heillä oli mielessään, mutta minun silmissäni kiilui nudenväriset nahkaiset ballerinat. Selvisi minuuttien päästä, että aika monen muunkin naisen ajatuksissa kummitteli samaiset kengät, sillä sellainen hurrikaani kävi kenkälaatikoiden äärellä! Minä nappasin nudet ja konjakinruskeat ja vielä varuiksi kahdessa eri koossa kainalooni ja lähdin sovittamaan.

Konjakinruskeat eivät koskaan päätyneet enää jalkoihini asti, sillä kokeilin ensin nudeja ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

wonders_1.jpg

Aika kauan joutui ballerina-kelejä odottamaan, kevät oli armottomasti myöhässä tänä vuonna. Vetäisin kengät rohkeasti tiistaina ekaa kertaa jalkaan koko työpäiväksi ennen mitään sisäänajoja!  Nahka on oikeasti todella pehmeää ja tuntui muokkautuvan jalkoihini jo heti ensi minuutista. Pientä hankausta aiheutti lähinnä kantapäät, mutta nahkahan pehmenee nopeasti, joten tämä on poistuva haitta. Ihan jokaisen sentin arvoiset kengät, vaikka pidinkin noita hieman arvokkaina ollakseen Hullujen Päivien hinnoissa.

Valitsin nudensävyn lähinnä siksi, että se sopii ”kesälaukkuuni” parhaiten. Käytän Michael Korsin vaaleaa laukkua vain kesäisin, sillä jostain syystä vierastan käyttää vaaleita sävyjä myöhään syksyllä tai talvella. Syys- ja talvitakkini ovat mustia ja vaalea laukku on liian suuri kontrasti niihin, joten suosin tuolloin tummia laukkuja ja asusteita. Nyt onkin ihanaa, kun vaihdoin Milanosta ostamani harmaan Liu Jo:n laukun tähän kesäiseen Korsiin ja sujautin jalkoihini unelmanpehmeät baltsut! Uusin huivihankintani toistaa vaaleita sävyjä ja tuo ihanaa raikkautta asuun mintunvihreällä viileydellään.

wonders_2.jpg

Ehkä vähän tuli tiistaina kylmä pienissä kengissä, pakko sittenkin odottaa vielä vähän lämpimämpiä kelejä, mutta kun jalkoja on hautonut puoli vuotta erilaisissa nilkkureissa ja saappaissa, ei malta odottaa, että enää riittäisi tennareiden lisäksi vain pienet ballerinat.

Ah, tervetuloa kesä ja lämpö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *