Tyylipostaus: hopeaiset hiukset, korviksia ja kesätuoksu

Minun tyyliini kuuluu vaaleat hiukset sekä korvakorut.

Olen ehta blondi, joskin iän myötä hiukset ovat alkaneet tummumaan ja säilyttääkseni haluamani ja jotenkin myös minulle kuuluvan lookin, joudun turvautumaan tyven värjäämiseen parin kuukauden välein. Hiuksiani ei vaalenneta, sillä oma vaalea hiuspohjani on riittävä pelkälle värille. Parilla viime kerralla toivoin kampaajalta viileämpää, hopeaisempaa sävyä tyveen ja aloin käyttämään kunnon hopeashampoota, joiden yhdistelmällä ollaan saavutettu kylmä sävy hiuksiini. Tykkään todella paljon tästä platinaisemmasta lookista! Samalla pätkäistiin taas 3 senttiä pituudesta – viihdyn tosi paljon tässä pitkässä polkassa ja hiukseni näyttävät terveiltä ja paksuilta näin. Heti, jos yritän kasvattaa niitä pidemmiksi, alkaa latvat katkeilemaan ja hentoinen hiuslaatuni näyttämään todella ohuelta.

Toinen tyyliini selkeästi kuuluva asia on korvakorut – mielellään isot ja katseen kiinnittävät. Toki tilaisuudesta riippuen käytän myös pieniä ja sieviä ja hienostuneemman tyylikkäitä. Koruina käytän lähinnä MK:n kelloa ja siroa, saman merkin rannekorua sekä kihla -ja vihkisormuksia. En käytä kaulakoruja juurikaan, joten asustan esim. työasuja mielelläni korviksilla. Lempparini without a doubt, on suuret kultaiset renkaat. Ne killuvat korvissani tosi usein. Nyt kuitenkin ostin muutaman parin lisää, sillä halusin vaihtelua. Glitteristä hankin kultaiset monsterat ja hentoiset sulat. Tosi kivoja molemmat!

Lisäksi H&M:stä ostin mustat tasseli-henkiset korut. Noiden kanssa ei voi oikein käyttää toisissa rei’issä mitään ja enpä ole joulun jälkeen toisissa muita kuin noita joululahjaksi saamiani Ted Bakerin nappikorviksia käyttänytkään. Ne muuten sopivat jokaisen korviksen pariksi todella hyvin!

Olen pitkään miettinyt alkavani taas käyttämään jotain tuoksua. Olen astmaatikko ja useimmat tuoksut ärsyttävät niin omalla kuin muidenkin iholla. Varsinkin kaikki hyvin tummat ja supermausteiset tai äklömakeat hedelmäiset tuoksut, joita joskus joutuu sietämään esim. metrossa. On hämmästyttävää, kuinka suuri osa naisista suorastaan kylpee yltäkylläisesti tuoksuissaan – ehkä oma nenä on niin siedättynyt, ettei ymmärrä kuinka paljon sitä päälleen laittaa. Joskus sellaisten hajuvesi-käyttäjien takia joudun jopa vaihtamaan metrovaunua… Minulle on aina opetettu ruiskaisemaan tuoksua toiseen ranteeseen, josta hieron sen toisen käden ranteeseen ja sieltä niskaan/kaulaan. Toinen vaihtoehto on ruiskauttaa tuoksua ilmaan ja kävellä pilven läpi. Se riittää.

Nyt kuitenkin kaikista tuoksurajoitteistani huolimatta halusin kokeilla sietäisinkö taas käyttää tuoksua itse. Edellisestä hajuveden käytöstäni on vierähtänyt n. 8 vuotta. Stockan kuukauden kestävä kosmetiikka-ale kanta-asiakkaille tuli sopivaan saumaan. Pienen tutkailun ja myyjän kanssa käydyn keskustelun jälkeen päädyin Clean -sarjaan. Sitä käyttävät kuulemma lentoemännät halutessaan tuoksua joltain, mutta välttääkseen liiallisen voimakkaan hajupilven. Koko sarja on täynnä hyvin lempeitä ja hentoisia tuoksuja puuvillasta puhtaaseen pyykkiin, ilmasta sateeseen tai ruohoon. Monen päivän mietinnän ja usean tuoksuttelukerran jälkeen ostin hajuveden nimeltä Skin. Se tosiaan muistuttaa hyvältä tuoksuvan ihon tuoksua. Se on tuoksultaan hieman tummempi ja mausteisempi kuin sarjan muut tuoksut, mutta silti raikas ja hyvin mieto.

Luin kuvauksen käytetyistä tuoksuista ja aika hyvin ne tuntui omassakin nenässä; ensituoksuna on hunajameloni, lootuksen kukka ja raikas ilma. Sydäntuoksussa tuoksuu kasteiset terälehdet, vesi ja sininen ruusu, kun pohjatuoksuna on valkoinen myski, amber-puu ja kermainen vanilja. Kyllähän tuossa tuntuu monen monta tuoksua olevan näin lueteltuna, mutta tuoksu on tosiaan aika simppeli ja puhdas. Ja puinen, se miellyttää useinkin itseäni. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen sarjaan – erittäin hyviä tuoksuja olivat kaikki!

Uskomatonta, että on jo juhannusviikko! Huh, mitä kyytiä on mennyt kesäkuu! Kevät ja alkukesä on tuntunut todella pitkiltä, varmasti näiden upeiden hellesäiden takia. Olen aina ajatellut kesän alkavan vähän kuin juhannuksesta, mutta nyt se on ollut etujassa jo 7 viikon ajan – niin kauan on nimittäin Etelä-Suomessa ollut koko ajan lämmin, eikä vettä ole satanut! Lomaa saa tässä vielä muutaman viikon odotella, mutta se ei haittaa, uskon, että pitkä juhannusviikonloppu nollaa työstä niin, että sitten jaksaa vielä kaksi viikkoa painaa!

2 kommenttia “Tyylipostaus: hopeaiset hiukset, korviksia ja kesätuoksu

  1. Ihania korviksia! Mä olen vannoutunut pienten, sirojen nappikorvisten käyttäjä – en taida tällä hetkellä omistaa yhtiäkään näyttävämpiä korvakoruja, vaikka joskus käytinkin aika paljon hopeisia renkaita 🙂
    Ja mitä tulee tuoksuihin, niin mä en nykyään siedä yhtään voimakkaita hajuja! Jonkinlaista hajusteherkkyyttä on viime vuosina tullut, osin ehkä jäätävien migreenien vuoksi. Yksi äklöttävimmistä hajuista on se, kun ihminen haisee jo monen metrin päähän pesuaineelle / huuhteluaineelle ja siihen on sekoitettu vielä joku ällö makea tai voimakas hajuvesi. Tulee huono olo ja hedari saman tien. Siksi meillä on kotona vain hajusteettomia pesuaineita ja hajuvetenäkin mulla on yksi Chanelin mieto ja kevyt tuoksu, jota suihkautan nimenomaan ilmaan ja kävelen sen ali, se riittää vallan hyvin 🙂

    Ihanaa juhannusviikkoa! <3

    1. Kiitos, kivoja oli munkin mielestä! Joo, aikuisiällä puhjennut migreenin itselläkin alkoi rajoittaa sekä pmaa hajuveden käyttöä että muiden yllä sen sietämistä. Tuo Clean tuntuu todella keveältä, itse asiassa muistin vasta nyt tätä kirjoittaessani, että laitoin sitä tänään! Ihanaa juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *