Sini-valkoinen kattaus

Itsenäisyyspäivän väreistä inspiroituneena loihdin nopean illalliskattauksen pöytään hetken mielijohteesta. Serviettivarastosta löytyi juhlalliset sinisävyiset servietit, kristalleilla saa lisää helposti juhlavuutta ja pitkät kynttilät kruunaavat pöydän kuin pöydän.

_MG_0581.jpg

_MG_0582.jpg

Unohdin ihan tyystin ostaa perinteiset sini-valkoiset Itsenäisyyspäivän kynttilät, joten nopea vilkaisu askartelulaatikkoon ja vielä nopeampi viritys ja avot.

Sininen kartonki kiertyi nopeasti kynttilän ympäri ja koristeeksi lisäsin valkoisen lumihiutaleen. Täytyy vaan muistaa ottaa tuo paperinen mansetti ajoissa pois. Lumihiutaleiden ja keraamisten kuusikoristeiden myötä kattauksesta tuli myös ihanan talvinen. Sopii hyvin tähän kipakkaan pakkaspäivään.

_MG_0603.jpg

_MG_0605.jpg

Kunhan hämärtyy tarpeeksi, vien ulos etuovelle ulkotulet roihuamaan ja sytytän takapihan lyhtyihin kynttilät. Sitten voi rauhoittua hyvän aterian ja Itsenäisyyspäivän vastaanoton ääreen.

_MG_0600.jpg

Tunnelmallista Itsenäisyyspäivää kaikille, ensi vuonna täytyykin varmaan sitten panostaa vähän isommin 100-vuotisjuhlan kunniaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *