Onko se betonia?

Tuo taisi olla ensimmäinen ajatukseni nähtyäni tanskalaisen OOhh -merkin maljakot.

Paljastui kuitenkin, että hämäävästä ulkonäöstään huolimatta ei ole, vaan kevyempääkin keveää paperia. Kierrätyspaperia. Maljakot eivät paina mitään. Jos palettiin lisää vielä sen, että sisäpuoli on pinnoitettu kumipuusta peräisin olevalla luonnonlateksilla tehden maljakosta vedenpitävän, olen entistä enemmän otettu.

_MG_9893.jpg

Ei myöskään haittaa, että harmaan sävy tässä maljakossa on aivan täydellinen kotiimme. Minä otin purkin käyttöön ruukkuna. Miten ihanan rauhallinen yhdistelmä, josta kieltämättä tulee vähän jo talvi mieleen; harmaa hillitty ruukku, rypistettyä voimaperia ja herkkä hopealanka käppyräisine oksineen. Taitaa sopia aika hyvin ajankohtaan, keskiviikoksi on luvattu valkoinen maa jo tänne eteläänkin! Miten ihanaa!

_MG_9892.jpg

Omani löysin LOISTE Living -putiikista. Tämä tuote meni heittämällä ykkös-sisustuselementikseni. Tuossa näyttää tulevan juhlakauden hyasintitkin varmasti ihanilta.

Kivaa viikonalkua kaikille!

Heidi / Checklist - -

8 kommenttia “Onko se betonia?

  1. Tuo kukka on niin ihana ja sopii täydellisesti maljakkoon 🙂

    1. Kyllä vain, pehmeitä ja hillittyjä, keskenään sopivia sävyjä – toimii aina! 🙂

  2. No arvaa vaan mitä oon mieltä tuosta! I-H-A-N-A. Betonihulluus ei mene varmaan koskaan ohi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *