Nuoren naisen kakkupäivä!

Aika harvoin arkena tulee kakkua syötyä, mutta tänään on erikoispäivä. Rakas tyttäremme täyttää 19 vuotta, kyllä sen siivellä voi yhden kakkupalan nauttia! En kyllä tiedä missä välissä tuo pieni tyttö kasvoi nuoreksi naiseksi… vuodet ovat kuluneet aivan hurjaa vauhtia!

Tänään meillä tarjoillaan pienillä kahvikutsuilla naked cake -henkistä herkkua. Välissä on valkosuklaa-vaniljamoussea sekä tuoreita vadelmia. Koristeena on rosmariininoksia, marenkeja sekä rutkasti tomusokeria. Halusin pitää kakun ilmeen tosi nudena ja herkkänä.

_MG_9976.jpg

Olen hurjan ylpeä tuosta ainokaisestamme. <3 Jotenkin olemme onnistuneet kasvattamaan hänestä itsenäisen ja empaattisen ihmisen. Sellaisen, joka huomioi aina muita, on ehdottoman luotettava ja seisoo rohkeasti omien mielipiteittensä ja uskomustensa takana. Hänellä on isänsä rauhallisuus ja minun päämäärätietoisuus. Joka asiassa läsnä oleva pedanttius on hänen tunnistettavin piirteensä. Ovet ovat auki elämään – näillä piirteillä pääsee varmasti kauas!

_MG_9995.jpg

_MG_9996_2.jpg

Muistan kirjoittaneeni hänen rippijuhliinsa liittyen rimpsun, joka on siitä asti jäänyt mieleen:

Me olemme antaneet siivet ja juuret.
Siivet, joilla lentää maailman tuuliin,
juuret, jotta tietäisit minne palata.

Hyvää syntymäpäivää, rakas.

2 kommenttia “Nuoren naisen kakkupäivä!

    1. Kiitos. &hearts; Joskus tämä ajanjuoksu on ihan päätä huimaavaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *