Viikonloppuna

Hyvää perjantaita!

Lakkasin eilen kynnet punaisiksi, kaivoin korkokengät esiin ja viikkasin kassiin punaisen pitsimekon – edessä on perinteiset työpaikkani rapujuhlat ja dress codena tietty ”punaista”. Työpäivä hoidetaan ensin alta ja sitten kohti raikakkaita rapujuhlia.

Olen ajatellut käydä huomenna Design Marketissa, mutta annan itselleni siimaa, että jos aamulla hiukka nukuttaa, niin ne jäävät väliin. Periaatteessa siellä olisi tarve käydä, sillä sieltä voisi tehdä löydön olkkarin pöytävalaisinta ajatellen. Toisaalta tämä viikonloppu on pitkään aikaan sellainen, jonka vietämme kotona mökkeilyn sijaan ja jolloin voisin olla tekemättä mitään tai toisaalta voisin vihdoin maalata makkarista sen viimeisen seinän ja alkaa raivaamaan tavaroita oikealle paikalleen. Uusi lattia on nimittäin tulossa viikon sisään ja silloin ei enää lattialla voi majailla röykkiöittäin tavaroita etsimässä uutta paikkaa huoneiden ja vaatekaappien vaihdon jälkeen!

Olohuoneesta on tulossa pian pikapäivitystä blogiin – siellä on viimein ratkennut sivupöytä-dilemma! Ja se tulikin itse asiassa ratkaistua aika onnistuneella tavalla; jotain vanhaa, jotain uutta ja kekseliäs tuunaus päälle! Kotiin on tullut jo syksyä kanervan, viljakimpun ja iltaisin palavien kynttilöiden muodossa. Tuo 60-luvun liinavaatekaappi on yksi lempparikalusteistani ja sen päälle tulee usein laitettua vaihtuvia asetelmia. Tässä kuvassa on aika monta lempparia muutenkin; meriheinäkori, House Doctorin tyyny, Ooh -merkiltä harmaa paperista valmistettu kukkaruukku sekä By Lassenin Kubus4 -kynttilänjalka Milk -valaisinta unohtamatta. Ja olenko vielä maininnut, kuinka ihana tuo matto on…?!? 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia “Viikonloppuna

  1. Meillä on samanlainen Milk-valaisin, poikani tipautti vahingossa lasisen kuvun, joten tällä hetkellä lamppu ei ole käytössä.:( Tämä tapahtui toukokuussa enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi tilata uutta. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja tilata kupu, että saan valaisimen paraatipaikalle, minne se kuuluu laatikon sijaan. Meiltä löytyy myös samainen Kubus, mutta valkoisena. Se on tällä hetkellä olohuoneen pöydällä ja joka ikinen päivä kynttilät palavat siinä. se on yksi ihanimmista kynttilänjaloista, jonka olen ikinä omistanut. Teillä on todella kaunista.:)

    1. Milk-valaisimen kupu on meilläkin mennyt kerran rikki miehen pyyhkiessä pölyjä. Hän tosin tilasi uuden kuvun hyvin äkkiä, eikä vähiten siksi, että olin hieman näreissäni, vaikka vahinko se tietysti oli! Kubus on tosi kaunis! Mietin pitkään kumpi väri meille tulisi, mutta päädyin mustaan, se on niin särmä! Ja kiitos mukavista sanoistasi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *