Tine K. seinätarjotin

Me vietämme leppoisia talvilomapäiviä Prahassa, mutta te saatte ajastetun postauksen voimin katsella kuvaa Tine K:n seinätarjottimesta, jonka klikkasin ostoskoriin viime viikolla.

IMG_4870.jpg

Tarjottimia on kahta kokoa ja minä itse asiassa epähuomiossa klikkasin koriin tuon pienemmän. En lähtenyt kuitenkaan palauttamaan sitä, sillä jäin miettimään josko tilaisin jossain vaiheessa vielä toisen ja sijoittaisin ne ihan uuteen paikkaan kokonaan. Vaikka tarjotin on vain 30cm halkaisijaltaan, tuosta tarjoilee mielellään esim. skumppalasit tai vaikkapa tapas-henkistä ruokaa pienissä kulhoissa. Kattauksissa tämä pienempi tarjotin onkin siis isompaa monikäyttöisempi, eli tuskin se käyttämättä jää!

Kunhan reissusta ollaan kotiuduttu, alkaakin tämän vuoden sisustusprojekteistani ensimmäinen nimenomaan keittiössä! Nyt kuitenkin olen Prahan loman ajaksi unohtanut kaikki keskeneräiset hommat ja keskitynkin vain nauttimaan elämästä.  Tehkää tekin niin. <3

 

2 kommenttia “Tine K. seinätarjotin

  1. Toi tarjotin on ihana! Oon sitä meillekin himoinnut 🙂 Ehkä joku päivä….

    1. Mä myös olen himoinnut tuota jo kauan! Vaikka tilasinkin vahingossa tuon pienen, näen sen itse asiassa nyt monikäyttöisempänä, kuin isomman…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *