Talvilomalle!

Vailkka joululomasta on vasta hetki, on meidän perheellä talviloman ja vuoden ekan reissun aika! Huomenna suuntaamme kohti lentokenttää heti aamusta ja lähdemme Tsekkeihin, Prahaan! Odotan matkaa jo innoissani ja taas tulee yksi uusi rasti maailmankartalle lisää, sillä Praha on ihan uusi tuttavuus!

Prahassa on pitänyt käydä jo pitkään ja olen kuullut kaupungista pelkkää hyvää. Siellä on paljon historiallista nähtävää ja odotankin innolla kameran kanssa uusia, kauniita kuvauskohteita! Museokäynti on listalla ja nähtävyydetkin merkitty karttaan. Paikallista ruokaa on kehuttu myös ja koska joudun noudattamaan gluteenitonta ruokavaliota, tsekkaan aina etukäteen uuden kaupungin mahdollisuudet myös ruoan saralla. Olenkin jo varannut pariksi illaksi pöydät ravintoloihin, jotka ovat paljon kehuttuja ja tarjoilevat myös gluteenitonta ruokaa. Mies ei myöskään pane pahakseen Tsekin mainetta maailman parhaimpana olutmaana. 🙂

IMG_4879%5B1%5D.jpg

Kamera aiheutti harmaita hiuksia eilen, kun se alkoi yhtäkkiä temppuilemaan, eikä tunnistanut muistikorttia. Onneksi mies sai sen jollain ilveellä futaamaan. Huh! Meinasi jo epätoivo iskeä! Luvassa siis paljon kuvailua kohteessa!

Edessä on neljä päivää kauniissa Prahassa, jossa kelit ovat talviset, mutta onneksi aavistuksen lämpimämmät, kuin täällä. Korunat on vaihdettu, kamat pakattu ja kaikki maallinen murhe jätetty taka-alalle.
Talviloma – here I come!! 🙂

Heidi / Checklist - -

9 kommenttia “Talvilomalle!

  1. Ihanaa matkaa! ♥ Praha löytyy omaltaki must visit -listalta – tähän mennessä kun olemme yöpyneet vain lentokenttähotellissa jatkolentoa odotellessa :).

    1. Kiitos! ♡ Palaan varmasti postauksien muodossa Prahaan, joten toivottavasti niistä on iloa muillekin jatkossa! Varsinkin reissua sinne suunnitteleville!

  2. Hyvää lomaa, se oli aivan mahtava paikka ♥ Käytiin siellä ennen joulua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *