Luontoa kattaukseen

On varmasti käynyt selväksi, että meillä tykätään tehdä hyvää ruokaa, kestitä vieraita ja kattaa pöydät koreaksi.

Arkisin syömme nimensä mukaisesti arkisesti – lautaset ja lasit pöytään ilman serviettejä sun muita tilpehöörejä, joskus perjantaipizza nautitaan sohvalla telkkarin edessä. Mutta heti kun joku muu tulee pöytään oman kolmihenkisen perheemme lisäksi tai kyse on juhlapäivästä, kattaan pöydän aina kauniisti. Yritän myös aina keksiä jotain uutta, ettei tulisi katettua aina samalla tavalla.

IMG_3559.jpg

IMG_3563.jpg

Tykkään kovasti tuoda luontoa myös kotiin sisälle ja se idea taipuu hyvin myös kattauksiin, vai mitä sanotte näistä ihanista jäkäläkynttilöistä tai puolukanvarsista? Tuo jäkälän harmahtavan vihreä sävy on kyllä niin kaunis.

IMG_3521.jpg

IMG_3550.jpgRyppyinen pellavaliina tuo kattaukseen kodikasta rentoutta ja pitkät kynttilät juhlallisuutta.

Tykkään yhdistellä eri materiaaleja ja tyylejä keskenään niiden luomien kontrastien takia – betoniset kynttilänjalat, pehmeä pellavainen liina ja kristalliset viskilasit tuikkukippoina. Tuikkukippojen alusena on muuten keittiön vanha seinälaatta, jonka päällystin marmorikuvioisella dc-fix kalvolla. Onneksi säästin noita pienen läjän.

IMG_3541.jpg

IMG_3554.jpg

Ruokakin maistuu paremmalta, kun puitteet on kunnossa!

2 kommenttia “Luontoa kattaukseen

  1. Upea kattaus ♥ Nuo kristallilasit on ihanat, jäkäläkynttilät kauniit ja ihan mahtava idea ollut päällystää tuo laatta dc-fixillä 🙂

    1. Kiitos. ♥ Piti lisätä postaukseen vielä yksi kuva, kun huomasin, ettei tuo laatta oikein näkynytkään kunnolla missään. Mies ihmetteli laattoja poistaessamme, että miksi ihmeessä noitakin pitää säästää… No, aika hyvään uusiokäyttöön pääsi nämäkin! 😉

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *