Makkarin uudet tekstiilit Ivana Helsingiltä

Makuuhuoneemme sai uudet, ihanat tekstiilit, kun pääsin tekemään yhteistyötä Ivana Helsingin kanssa.

Ivana Helsinki on kotimainen, Paola Suhosen ja hänen siskonsa luoma brändi, joka ihastuttaa väri-iloittelullaan ja raikkailla kuvioillaan. Olikin mukavaa, kun minua odotti viime viikon lopulla postissa tyylikäs musta paketti, jota ei melkein raaskinut edes avata. Paketista paljastui aivan upeat, mustavalkoiset ”Lankasydän” -pussilakanat, joita lähdinkin heti petailemaan!

IMG_3708.jpg

Makkari tarvitsee uusien petivaatteiden lisäksi kyllä jotain muutakin, mutta tuntuu, että tuo huone on kyllä sellainen ikuisuusprojekti. En ihan saa laitettua sormeani siihen, että mikä mättää ja millä sen fiksaisi. Huoneen pieni koko ei juuri anna mielikuvituksen lentää, sillä ainoa kaluste on sänky, eikä huoneeseen mitään muuta juuri mahdukaan. Ehkäpä juurikin tuota pienuutta ja pesämäisyyttä täytyisikin yrittää korostaa… Makkari-asiaa täytyy ihan ajan kanssa pohtia, mutta ensi hätään voi aina kokeilla erilaisia petauksia piristykseksi.

Olen viime aikoina päässyt vähän rennompien petauksien makuun, kun ennen oli taipumusta sellaiseen militanttimaiseen taitteluun. Sinnepäin heitetyt peitot ja tyynyt tuovat paljon kotoisammankin ilmeen, kuin tyynyjen asettelu vatupassilla.

IMG_3738.jpg

IMG_3728.jpg

Koska makkarimme on jo valmiiksi musta-valko-harmaa, nämä graafiset sydänkuvioiset lakanat sopivat sinne erinomaisesti.

IMG_3744.jpg

Vaikka materiaali pussilakanoissa on 100% puuvilla, yllätyin niiden satiinimaisesta tunnusta ja piti tosiaan ihan vilkaista materiaali kertaalleen lapusta. Kangas on ihanan liukas ja silkkimäinen ihoa vasten ja kyllähän hyvän laadun vain tuntee iholla.

IMG_3724.jpg

Ivana Helsingin verkkokaupasta löysin myös melko ihastuttavia mekkoja! Täytyykin ajan kanssa kahlata niitä läpi. Minusta onkin viimeaikoina kuoriutunut melkoinen mekkotyttö. Töissä mekot ovat maailman parhaita – ei tarvitse istua kahdeksaa tuntia kiristävien housunvyötäröiden kanssa työpöydän ääressä. Mekko on sekä siisti toimistotyöhön että mukava päällä.

Kivaa keskiviikkopäivää kaikille!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia “Makkarin uudet tekstiilit Ivana Helsingiltä

  1. Ihana tunnelma teillä makkarissa ja kyllä vaan on nätit pussarit! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *