Kaunistusta kotiin

Viikonloppuna maailmalta kantautui hyvin ikäviä uutisia. Jotenkaan sisustusaiheinen hömppäpostaus ei tuntunut kovin oleelliselta, vaikka jokaiseen päiväänhän tarvitsee myös jotain kevyttä, kaunista ja hyvää.

IMG_3796.jpg

IMG_3787.jpg

Tämä viikonloppu oli tosi rentouttava.

Perjantaina kävin töiden jälkeen Plantagenissa ostamassa kotiin vähän lisää kauteen sopivia kasveja, lauantaina sai tukka taas vähän kirkkaampaa sävyä ja paremman näköiset latvat kampaajan käsissä ja illalla lähdimme vielä kuubalaisen reggaetonbändin keikalle. Olipa ihanaa päästä kunnolla ulos tuulettumaan, näkemään vanhoja kavereita ja tanssimaan. Hyvä, että tuli lähdettyä, vaikka sohva ja villasukat kovasti houkuttivat. Oli tosi hauska ilta!

IMG_3782.jpg

Eilen tehtiin vähän pihahommia raikkaassa säässä ja saatiin vihdoin terassi laitettua talviteloille. Pitkin pihaa varisseet, märät lehdet on nyt poissa, kalusteet on viety kellariin suojaan ja lyhdyt ripustettu aidan seiniin. Lumi voi tulla!

IMG_3800.jpg

Kotiin alkaa selvästi tulemaan talvisempaa fiilistä. Nappasin Plantagenista mukaani ihana pinean, tuollaisen tosi söpon havukasvin. Jotenkaan huonekuusi ei enää iske, nyt teki mieli jotain toisenlaista. Mukaan lähti myös ekaa kertaa jouluruusu. Onpa tosi kaunis ja herkän näköinen kukka, eikä ollenkaan liian jouluinen ilmeeltään. Hyasintit ovat sitten seuraavat, mutta mielestäni niiden aika ei ole ihan vielä.

Reipasta viikonalkua kaikille.

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Kaunistusta kotiin

  1. Ihania kuvia! Jouluruusu on tosi söötti ja tuo havu myöskin 🙂

    1. Jouluruusu on tosi kaunis! Nuupahtaa myöskin nopeasti veden puutteesta, joten ainakin huomaa, jos se tarvitsee vettä 🙂 Jouluruusu oli mielestäni yllättävän hinnakas – 20 euroa, mutta on se kyllä nättikin!

  2. Mä haluaisin myös huonemännyn tms., huonekuusi on munkin mielestä jo nähty vaikka kaunis sekin on. 🙂

    1. Huonekuusi on kyllä söpö ja mulla oli sellainen viime vuonna. Niitä oli vaan niin joka puolella, että vähän kyllästyttää. Tuo mäntykasvi on tosi kaunis ja tuollaisen utuisen vihreän värinen.

  3. Hah, justiin lauantaina postasin tuosta männystä 😀 Niin söpö ja tervetullutta vaihtelua huonekuusiähkyyn!

    1. Äh, mulla laahaa vähän blogien lukeminen… ei ole ollut tarpeeksi aikaa! Täytyy heti käydä katsomassa sun mäntyä! 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *