A little party never killed nobody

CASAlaiset matkasivat yhteisen pikkujoulun viettoon Tallinnaan viikonloppuna. Matkan teemana oli varaslähtö juhlakauteen, eli tietenkin pikkujoulut! CASAn blogit täyttyvätkin varmasti lähipäivinä Tallinnaan ja juhlahumuun liittyvistä postauksista! Olen jo aiemmin todennut, että meillä CASAlaisten kesken on huikean hyvä yhteishenki! Olemme todellakin vähän kuin yhtä isoa perhettä, jossa kavereita tuetaan ja autetaan ja pystytään jakamaan tieto-taitoa, murheita ja iloja kaikkinensa. Kyllähän jokainen tietää, miten hyvä työyhteisö auttaa ja kannustaa eteenpäin. Ainakaan meidän portaalissa bloggaus ei tee poikkeusta tässäkään kohtaa.

Matkamme alkoi lauantai-aamuna astuessamme Eckerö Linen Finlandia-laivaan ja matkatessamme reilu pari tuntia eteläiseen naapurikaupunkiin. Jo laivaan noustessa vastaanotto oli huikeaa loungesta varattujen pöytien ja skumppa-aamiaisen kera! En tiennytkään, että pienellä lisäsijoituksella matkan voi taittaa hieman mukavammin ja rauhallisemmin laivan keulasta löytyvässä Loungessa. Pistän tämän todellakin korvan taakse seuraavia reissuja silmällä pitäen…

skumpat.jpg

Tallinnaan saapuessamme hyppäsimme meidän käyttöömme varattuun bussiin ja ajoimme uuteen trendi-kaupunginosaan Kalamajaan.

telliskivi.jpg

Meillä olikin kivasti aikaa kierrellä liikkeitä, käydä lounaalla Telliskivessä sijaitsevassa suositussa
F-Hoone -ravintolassa ja höpötellä ja naureskella rauhassa.

F-hoone%204.jpg

F-Hoone sijaitsee entisessä teollisuusrakennuksessa ja oli kyllä melkoisen rouhea niin ulkoa kuin sisältäkin.

F-hoone%202.jpg

F-hoone%201.jpg

Sapuskat ovat hyviä, eikä ole hinnalla pilattuja! Tänne kannattaa suunnata uudelleenkin!

F-hoone%203.jpg

Osan CASAlaisista olen tavannut ennen, osan näin tällä reissulla vasta ensimmäisen kerran. Ihan mahtavaa tutustua blogi-siskoihin livenä! 🙂 Meitä yhdistää samat intohimot kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja sisustamiseen. Ihanaa jakaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa.

Illalla olikin sitten aika pukeutua juhlaviin asuihin, laittaa tukat tötterölle ja lilat luomeen ja suunnata kohti hotellimme ravintolaa Show & Dinnerin merkeissä. Nauru raikui kerran jos toisenkin ja viini virtasi, jos sallinnette näin kulahtaneen kliseen 😉 Yövyimme Hotelli Estoriassa ja siitä ja tuosta illan ohjelmasta tuleekin pian ihan oma postauksensa!

Jatkoimme iltaa aamuyön tunneille saakka, kunnes oli aika kömpiä vällyjen väliin, toiset aiemmin, toiset pikkusen myöhemmin… 🙂

Matkassa mukana meitä oli kaikkiaan 13 CASAlaista:

At home
Hemma hos Ingeborg
Kaksion
Kolmen Tähden Koti
Mansikkapaikasta vasemmalle
Modernia Maalaisromantiikkaa
Oma Koti Valkoinen
Place For Dreams
Rauharentola
Valkoista Harmoniaa
White & Fresh
Willa Olivia

Käykää ihmeessä kurkkimassa reissukuulumisia myös muiden CASAlaisten blogeista tulevan viikon aikana! 🙂 Kaikki reissukuvani ovat valitettavasti kännykkälaatua, en lähtenyt raahaamaan järkkäriä matkalle mukaan, joten näillä mennään. 🙂

Hyvää uuden viikon alkua kaikille! Vaikka itsellä on vähän takki tyhjä, on mieli silti virkeä!

 

 

*Yhteistyössä Matka-Vekka

6 kommenttia “A little party never killed nobody

  1. Ihana muistella meidän superkivaa reissua näiden postausten myötä! Oli kiva tutustua sinuun, toivottavasti kokoonnumme pian uudestaan! ♥

    1. Sanos muuta, kiva nähdä ja lukea muiden postauksia aiheesta! 🙂 Tosi kiva oli nähdä ja tutustua! ♥

  2. Oli todella mahtava reissu &hearts; Tosi kiva katsella mitä muut ovat kuvanneet :)<br />
    Ja ennenkaikkea oli ihana tutustua, kesällä otetaan uudestaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *