Valmisteluita

Täällä on kotiuduttu ihanasta CASAlaisten pikkujoulumatkasta Tallinnaan, mutta sohvalle ei päässyt univelkaansa kuittaamaan, vaan tyttären huomiset synttärikahvittelut vaativat valmisteluita. Satamasta suoraan sorvin ääreen, muutoin olisi jäänyt leipomukset tekemättä…

IMG_7706.jpg

Huomenna ei työpäivän jälkeen kerkeä paljoa tekemään ennen vieraiden tuloa, joten kaikki oli saatava likipitäen valmiiksi tänään. Reissussa aina rähjääntyy (tämä ei tehnyt poikkeusta) ja jos olisin  sohvanpohjalle eksynyt, ei siitä olisi ylös kyllä enää päässyt!

IMG_7707.jpg

IMG_7708.jpg

Kuvasaldoa, kokemuksia ja muistoja kertyi viikonlopun reissusta muistikortille kymmenittäin. Mielensopukoihin sadoittain. Ihania ihmisiä, joita voin kutsua blogisiskoikseni, ihanat järjestelyt, ihanat ruoat, ihanaa kaikki! 🙂 Niin mielettömän kiva reissu!

Lisää luvassa näitä muistoja ihan pian! Pysykää kuulolla! 🙂

 

4 kommenttia “Valmisteluita

 1. Katsoin eka kuvaa ja ajattelin, että nytkö sä olet alkanut värjäämään hiuksia : D Hyvää synttäripäivää tyttärelle ja äidille hyviä yöunia ensi yönä :)<br />
  Oli tosi ihana tavata sinut &hearts;

  1. Ei sentäs, vaikka kyllähän tuo silikoninen pullasuti hieman hiustenvärjäyssudilta näyttääkin! 🙂 Ja kiitos, tuli nukuttua ihan hyvin, joskin pidempäänkin olisin voinut… :)<br />
   <br />
   Samoin – tosi ihanaa saada kasvot ja persoona naapuribloggaajalle! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *