Ihanat naiset reissussa

”Take a selfie here” – Käskystä! 🙂

selfie.jpg

Olen viime viikonloppuna tavannut 12 melkoisen upeaa ladya ympäri Suomen maan. Odotin toki mukavaa reissua, mutta siitä kehkeytyikin ylellinen, hyvin suunniteltu, vimpan päälle toteutettu hauska, rentouttava ja ihana matka CASAlaisten blogisiskojeni kanssa!

Meillä oli matkassa mukana koko ajan ihana Matka-Vekan edustaja Jonna, joka auliisti kertoili meille Tallinnasta, nähtävyyksistä ja ravintoloista sun muista. Käykää ihmeessä tutustumassa Jonnan omaan matkailublogiin Iloiseen Kulkuriin – sieltä löytyy lisää juttuja Tallinnasta ja vähän muustakin! 🙂

tallinna.jpg

Saavuimme erittäin vieraanvaraiseen tarinahotelli Solo Sokos Hotelli Estoriaan iltapäivällä, jossa meidät vastaanotti hotellin edustaja, pirteä Evelin Org. Skumppalasien kera meidät johdatettiin upeisiin ja värikkäisiin huoneisiimme 9. kerrokseen. Jokaisessa Estorian 93:ssa huoneessa on tarina, joka antaa palan Viron historiaa asukkaalleen. Minä asuin huoneessa, jossa kerrottiin Haapsalusta ja turvekylvyistä 🙂

huone.jpg

Patjat sängyissä ovat NASAn kehittelemät – ei voi kuin nukkua hyvin! Muhkeat Joutsenen petivaatteet ja kirpakkaan väriset kylpytakit tohveleineen toivat pienen ripauksen luksusta lisää. 

Huoneen pöydällä odotti ihana tervetulotoivotus käsin kirjoitettuine kortteineen, skumppapulloineen ja konvehtirasioineen. Pieni ele, suuri tunne.

huone%202.jpg

Illalla vuorossa oli huikea kolmen ruokalajin illallinen juomineen ja ihastuttava, taitavien tanssijoiden ja lahjakkaiden laulajien ryydittämä kabaree-show. Illanviettoon pukeuduttiin asiaankuuluvalla tavalla juhlavasti ja tässä onkin ihania naisia rivissä roppakaupalla!

CASApikkujoulut2014_1655.jpg

Tässä vielä tunnelmapaloja herkullisesta ruoasta, kabareesta ja hauskasta illasta kuvien muodossa.

ilta.jpg

Iltaa meidän kanssamme vietti hotelli Estorian edustaja Peep Ehasalu ja hänen vaimonsa. Me saimme kyllä ihan super hyvää palvelua koko illan ja koko matkan ajan! Myöskään kabareen tasoon ei tarvinnut pettyä!

kabaree.jpg

Juttua ja naurua riitti CASAn pöydässä! 🙂

tyt%C3%B6t%20kollaasi.jpg

Huh huh! 😀

Super mahtava viikonloppu ihanien uusien ystävien kanssa, jota kelpaa muistella vielä pitkään!
Isot kiitokset lähteekin siis CASAn upeille naisille, Matka-Vekalle, Eckerö Linelle ja Hotelli Estorialle henkilökuntineen.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin…:)

 

9 kommenttia “Ihanat naiset reissussa

 1. Oli kyllä niin upea reissu kaiken kaikkiaan! ♥ ♥ Olisin viihtynyt muutaman päivän pitempäänkin teidän leidien seurassa. 🙂 Kevääksi pitää suunnitella jotakin uutta ja ihanaa! ♥

  1. Ihan liian nopeasti meni viikonloppu! Ehdottomasti olisi mennyt pari päivää lisääkin! 🙂 Oli aivan ihana reissu! ♥ Ja todellakin – jotain spesiaalia kevääksi myös!

  1. Oli kyllä ihan huikean upea viikonloppu! ♥ Pian jotain uutta suunnitelmaa kehiin! 🙂

 2. Oli kyllä kova pala, kun reissu tuli päätökseensä. :/ Aivan ihana tunnelma ja meininki ja Miian tavoin olisin minäkin viihtynyt päivän pari kauemminkin tällä porukalla.

  1. Oli kyllä mahtava reissu ♥ Niin harmi, ettet sinä ja muut päässeet tulemaan mukaan! Toivottavasti järjestetään pian jotain kivaa taas! 🙂

 3. Ei vitsit, teillä on kyllä ollut aivan mahtava reissu ♥ !

  1. No niin kyllä oli! ♥ Todella harmi ettet päässyt mukaan (valitettavan monen muun tavoin!) Toivottavasti järjestetään pian joku uusi kiva juttu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *