DECO CORNER – UUSI IHANA TUTTAVUUS!

lhania sisustustuotteita pursuava Deco Corner* on vasta-avattu sisustusputiikki Itiksen kauppakeskuksessa. Kävin tutustumassa Deco Corneriin heti sen avauduttua ja ihastuin valikoimaan niin kovin, että sieltä olisi voinut kiikuttaa kotiin yhden jos toisenkin tavaran!

                IMG_5619.jpg

Deco Corner juontaa juurensa omistajansa Katjan intohimosta sisustamiseen ja kauniisin tavaroihin. Katja on valinnut jokaisen myynnissä olevan tuotteen itse valikoimiinsa, josta löytyy tuotteita moneen eri makuun.Tässäpä oiva tilaisuus antaa teidän vilkaista putiikkiin kuvien muodossa!

deco%201.jpg

Vuodenaikaan sopivasti hyllyt notkuvat erilaisista lyhdyistä ja kyntteliköistä. Löytyy modernia ja yksinkertaista versiota rosteriin yhdistettynä, kuvioitua lasia, punottua koria, merihenkistä jne. Itse ihastuin ihan täysiä tuohon vasemman puoleiseen yksinkertaiseen ”pisaraa” muistuttavaan lyhtyyn – super kaunis! Kunhan ostolakko päättyy, niin käyn sen sieltä hakemassa kotiin! 🙂

deco%20lyhdyt.jpg

Putiikista löytyy myös laadukkaita Calou -merkkisiä puukenkiä, jotka ainakin itselleni oli ihan uusi tuttavuus.

IMG_5639.jpg

IMG_5621.jpg

Tekstitaulut ovat olleet pitkään trendikkäitä ja niiden suosio ei näytä laantuvan vieläkään. En ole kovin paljoa niitä käyttänyt omassa kodissani, mutta esimerkiksi House Rules tai muut pienet kyltit kyllä taivuttivat hymyyn meikäläisenkin suun.

kyltit%20deco.jpg

Huomasin katseeni harhautuvan jatkuvasti myös moniin erilaisiin purkkeihin. Niitähän ei voi ihmisellä kai koskaan olla liikaa…? 🙂 Hyönteisaiheiset taulut ja koriste-esineet ovat myös olleet pinnalla kevään ja kesän aikana. Perhos-faneille löytyy omat kipot ja kupit myös täältä.

kipot%20deco.jpg

purkit%20deco.jpg

Tuo kuuden pullon setti on aivan ihastuttava. Minä käyttäisin sitä kynttelikkönä; pitkät kruununkynttilät pulloihin ja siinä olisi vähän erilaisempi kynttelikkö! 🙂 Näyttäisi varmasti upealta!

Myös pitkän aikaa suosiossa olleita tähtikuvioinnilla koristeltuja tuotteita löytää Deco Cornerista. Ja kaikkea muutakin ihanaa! Tutkiskelin tuotteiden hintoja ja sanottava on, että hintataso yllätti. Deco Cornerista löytää todella kohtuuhintaisia kauniita esineitä ja useamman kohdalla yllätyin positiivisesti hintalappua katsoessani. Löytyy putiikista sitten tyyriimpääkin tuotetta, mutta pääsääntöisesti hinnat ovat mielestäni erittäin kohtuullisia. Vähän niinkuin jokaiselle lompakolle jotain.

IMG_5641.jpg

IMG_5630.jpg

IMG_5631.jpg

             IMG_5632.jpg

             IMG_5637.jpg

Olin positiivisesti yllättynyt pienen ”nurkkauksen” valikoimasta. Itiksen kauppakeskuksesta moinen putiikki on kyllä puuttunutkin! Deco Corner sijaitsee kauppakeskuksen vanhalla puolella metroaseman kupeessa 2. kerroksessa. Portaat ylös löytyy S-marketia vastapäätä. (Samassa tilassa toimii Kauneus- ja kynsistudio Pinkki.)

Elokuu on ihan kohta taittumassa syksyyn, kotihiiri minussa ei haluaisi juurikaan liikkua sohvannurkasta viltin alta mihinkään. Onneksi sateiden lomasta on vielä aurinko pilkottanut ja eilenkin taivaalla näkyi mieletön sateenkaari!

Mukavaa päivää kaikille 🙂

Blondi

*Postaus toteutettu yhteistyössä Deco Cornerin kanssa.

2 kommenttia “DECO CORNER – UUSI IHANA TUTTAVUUS!

 1. Näyttää kyllä todella kivalta sisustusliikkeeltä, jossa olisi hauska päästä joskus käymään. Harvemmin vain Helsingin reissuilla tulee käytyä Itiksessä, mutta nythän siihen olisikin hyvä syy : ).<br />
  <br />
  Ps. Tosi kiva tuo siun uusi banneri : ).

  1. No nyt ei sitten kun Helsingin reissua suunnittemaan! ;)<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Pelkkä tekstibanneri alkoi kyllästyttämään, niin ajattelin kokeilla kuvia vaihteeksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *