PÄIVÄLLISVIERAITA

Erilaiset kattaukset ovat todella paljon mieleeni. Vaikka joskus vieraat saapuisivat lyhyelläkin varoitusajalla, kattaus on kyllä loihdittava kuntoon ihan ensi toimena. Olen nyt ihastunut tosi paljon harmaan ja beigen värin yhdistelmään. Niinpä siitä ihastuksesta syntyi myös idea tähän viime sunnuntain pikakattaukseen.

IMG_5816.jpg

IMG_5817.jpg

Äkkiä pellavaliinat kaapista silitysraudan kautta pöydälle, vesikrassitabletit päälle ja viljapellolta poimitut kaurat maljakkoon. Sitten erilaisia astioita, parit eri syksyä henkivät servietit, vähän Iittalaa ja avot – kattaus valmis!

IMG_5822.jpg

Tarjolla oli keittoa krutonkien kanssa ja jälkkäriksi taitavan tyttäreni leipomia macaronseja – nam! Vieraat ihastuivat macaronseihin niin, että hyvä jos niitä jäi töistä kotiin palaavalle siipalle yhtään 🙂 Niistä postausta myöhemmin, resepti on pakko jakaa kanssanne!

IMG_5829.jpg

IMG_5831.jpg

Tämä likka painelee hakemaan tutkintotodistuksen koululta tänään illalla. Sitten olen ihan virallisesti valmistunut, jee! Ja hyvä niin, jos meinaan  kerta valmistujaisia juhlia viikon päästä! 😉

Maukasta keskiviikkoa teille 🙂

Blondi

PS: Jos jollakulla on noita kuvissa esiintyviä kirkkaita Verna-viinilaseja, voisin olla kiinnostunut ostamaan 4 kappaletta. Kyseisten lasien valmistus on lopetettu vuonna 2011 ja niitä ei enää kaupoista löydä. Saimme aikoinaan häälahjaksi neljä lasia, mutta kaipuu olisi kova toiselle neljälle…

2 kommenttia “PÄIVÄLLISVIERAITA

  1. Ihanan näköistä, kattauksia on sitten vain niin hauskaa tehdä ja kokeilla erilaisia tyylejä 🙂 Kivaa päivää!

    1. Kattauksilla saa niin hyvin eri tunnelmia aikaiseksi. Itse pidän kovasti siitä, että ruoka ja kattaus tukevat toisiaan. <br />
      <br />
      Samoin sulle Susanna! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *