10 KUVAA KESÄÄN – KESÄKUU

Tiukille meni, mutta viimeinen kuva tähän haasteeseen on kuin onkin kesäkuulta! 🙂 Viimeiset 9 kuvaa olen postannut jotakuinkin siinä 20. päivän tienoilla, mutta tässä kuussa se unohtui juhannuksen vieton sun muun takia.

Tässä haasteessahan oli tarkoitus kuvata sama maisema samasta ikkunasta viime vuoden syyskuusta lähtien aina kesäkuuhun saakka. Kuvista näkyy hyvin vuodenaikojen vaihtuvuus ja itse henkilökohtaisesti pidän neljästä eri vuodenajasta, joka meillä on rikkaus omistaa.

Tässä haasteen viimeinen kuva kesäkuulta:

                  kes%C3%A4kuu.jpg

Kirsikkapuu on kasvanut hurjasti viime elokuusta. Tuuhentunut ja levinnyt. Kuvan alareunassa olevat orvokit sen sijaan ovat ehkä parhaat päivänsä nähneet, tarttis varmaan tehdä niille jotain… Oven vierestä kaivoin ylös kuunliljat ja ne muuttivat mummini pihalle. Ne olivat levinneet ihan hurjasti ja alkoivat jo peittämään kirsikkapuun koristekivialuetta. Halusin yksinkertaisemman ilmeen ja puu kivialueineen toimii hyvin ihan yksinään. Pieni ruohokin on jo tuohon montun päälle kasvamassa. Skootterikin jököttää aina oven ovessa, ihan kauhean esteettinen se ei ole, mutta minkäs teet? 🙂

Tässä vielä kuvakollaasit kuukausien varrelta muutamassa erässä – kyllä se maisema tosiaan on muuttunut joka kuukausi!

sy-lo-ma.jpgjo-ta-he.jpgma-hu-to.jpg

Ja vielä kesäkuu kerran loppuun! Niin ihana nvihreää ja vehreää!

                   kes%C3%A4kuu.jpg 

Mukavaa kesäkuun viimeistä iltaa! 🙂

Toivotaan heinäkuulle parempia kelejä!

Blondi

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “10 KUVAA KESÄÄN – KESÄKUU

  1. Haa! Siis mulla olikin sellainen orastava tunne, että oon unohtanut jotain. Tää se sitten oli: kesäkuun kuva tähän haasteeseen! Olis pitänyt ottaa jo ennen juhannusta… <br />
    <br />
    Eli propsit sulle, että sentään muistit, vaikka pikkuisen myöhässä ;D

    1. Mä muistin tuon aiemmin jo viime viikolla, mutta unohdin sen siliän tien! 🙂 No, ehkä jos nappaat sen kuvan nyt, niin ei ne maisemat niin erilaiset ollu 2 viikkoa sitten…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *