Ilahdutettu

Unohdamme melko usein käydä päivittäin postilaatikolla. Laatikko sijaitsee epäloogisesti taloyhtiömme tontin toisella reunalle ja meidän kotimme taas toisella puolella Siitä ei tule kuljettua ollenkaan ohitse, joten sitten se vain aina välillä unohtuu… 🙂

Viime viikolla laatikossa odottikin iloinen yllätys! Ihana Tiia, bloginaapurini Black+White=Grey -blogista lähetti minulle blogihaasteen merkeissä pienen paketin.

IMG_1321.jpg

Sieltä paljastui pientä suklaista hyvää sekä Tiian itsensä kutoma bambuinen tiskirätti! Oi, miten ihana yllätys! Tuo bamburätti on kyllä niin söpö, että raaskiiko sitä edes ottaa käyttöön? 🙂 Bamburätit ovat kyllä suosikkejani, en käytä enää muunlaisia tiskirättejä laisinkaan! Sydäntä lämmitti myös käsinkirjoitettu kortti.

Kiitos Tiialle suloisesta muistamisesta! <3

5 kommenttia “Ilahdutettu

 1. Ole hyvä &hearts;. Itsekin käytän nykyään vain bambu-rättejä, tosin omat kokemukseni rajoittuvat vain näihin omiin tekeleisiini. Siksi ihan mielenkiinnosta aion jossain vaiheessa hankkia ihan 'oikean', kaupasta ostetun rätin :). <br />
  Kivaa keskiviikkoa!

  1. Ne on ihan parhaita, ei ala haisemaan kovin helposti ja siitähän pääsee pesukoneeseen heittämällä! 🙂 Mulla on ollut käytössä se Musta 5101:sen rätti. Ostin sellaisen myös äidilleni joululahjaksi ja hän on tykännyt siitä tosi paljon myös!<br />
   <br />
   Kivaa viikon jatkoa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *