Taivas rajana

Jos osuisi kohdalle joku iso lottovoitto, jos ei tarvitsisi välittää rahan määrästä ja vain taivas olisi rajana toiveille – mitä toivoisin? Mitä ostaisin? Mihin tuhlaisin? Tällaisen haasteen antoi Rauharentolan Satu. Tarkoituksena luoda 3 joululahjakollaasia, yksi minulle, yksi hänelle ja yksi vaikkapa lapselle tai ystävälle. Mitä valikoisit?

Aloitetaanpa minun kollaasista. Sisustukseen ne yllättäen liittyvät, mutta myös matkailuun.

w%201.jpg

K-tuoli on ollut monivuotinen haaveeni ja hintansa vuoksi taitanee haaveeksi jäädäkin. Le Klint -valaisin sopisi joko olkkariimme tai makkariin. Myös Smegin ihana retro jääkaappi on ollut wish listilläni pitkään. Noin upea jääkaappi tosin vaatisi jo keittiökaappien päivitystä hiukan modernimpaan ilmeeseen, mutta ainahan sitä haaveilla saa 😉 Haaveissa on myöskin ollut jo ikuisuuden matka maailman ympäri.

Miehelle toivoisin, tai itseasiassa hän varmasti toivoisi mekanismituolia. Tämän edessä ei seiso kuitenkaan raha. Vaan minä, heh. Tuollaista rumilusta en kyllä huolisi kotiini, se vaatisi jo kolmannen kerroksen, johon kellariin voisi rakentaa jonkun man cave -tyyppisen ratkaisun tuoleineen. 

w%202.jpg

Realistisempina toiveina liput NHL-peliin Amerikan maalle tai uusi paistinpannu. Mies todennäköisesti pitäisi myös langattomista kuulokkeista. Näistä oikeastan kaikki olisi ihan toteutettavissa. Oikeasti mies varmasti toivoisi jotain kallista autoa ja jotain muuta, jota minä en osaa haaveilla hänen puolestaan.

Tyttärelle sen sijaan oli helppo keksiä toivelistan asiat.

w%203.jpg

Michael Korsin rannekello. Toisaalta tuollaisen ottaisin itsellenikin aika mieluusti. Innokas ratsastaja-tytär on myös aina toivonut hevosta. Siihen vielä olisikin varaa, mutta ei ylläpitämiseen. Jos raha ei olisi esteenä, toteuttaisin tyttären monivuotisen toiveen, tottakai! Matka Lontooseen on ollut toivelistalla myös jo aika kauan. Hieman ajankohtaisempi toive liittyy kuitenkin tyttären ensi kesänä aloittamaan autokouluun. Toki antaisin hänelle jonkun super makeen auton käyttöön, jos pikkurahasta ei olisi puutetta 🙂

Tämäpä oli kiva haaste toteuttaa! Aika nopeasti tuli listan asiat mieleen, joten ainahan niitä materialistisia toiveita riittää. Hauska nähdä mistä te haaveilette, Maailman paras paikka Jossu, Beauty of Life S ja Syhinä-blogin Syhinä.

Hauskaa päivää kaikille, vesisateesta huolimatta!

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Taivas rajana

  1. No kyllähän tuo smeg esimerkiksi näyttäisi aikas kivalta meidän keittiössä ja kello koristaisi kivasti rannetta :)<br />
    <br />
    Leppoisaa maanantai-iltaa &hearts;

  2. Iik, mitähän mitähän ;))! Entäs jos sekoan haaveideni kanssa ;). Hah!

  3. Kiitos haasteesta! Tuli heti vaikka kuinka monta asiaa mieleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *