OLLE EKSELL

Ruotsalaisen kuvittajan nimi ei useimmallekaan sano mitään. Sen sijaan hänen kuuluisammaksi työksi nousseet Kaakaosilmät, jotka vilahtavat usein lehti- tai blogikotienkin seinillä, on tuttu teos ulkonäöllisesti monelle.

                      oe%202.jpg

WC-remontti etenee hyvällä vauhdilla ja eilenkin vielä puoli yhdeltätoista heiluttelin maalitelaa seinillä. Tänään on viimeisten seinien ja putkien maalaus vuorossa ja ensi maanantaina lattialle asennetaan laatat. Somistuspuolta on pitänyt tottakai miettiä ja koska wc:stä on tulossa harmaa-valkoinen, halusin seinälle jotain tosi kivaa. Suosin mielelläni printtejä ja pohjoismaalainen tyyli usein tuntuu itselle mieleiseltä joka tavoin.

Löysin Scandinavian Design Centerin nettikaupasta Olle Eksellin printtejä. Kaakaosilmät ei päätyneet tällä kertaa ostoskoriin, mutta sen sijaan odottelen viikon sisään pakettia, josta paljastuu tämä ihana Manhattan. Olen New York-fani ja tuo tuntui niin kivan hullunkuriselta teokselta! Printti valkoisiin kehyksiin ja harmaalle seinälle – täydellinen yhdistelmä minun makuuni!

                      oe%201.jpg

Onko teille Olle Eksell tuttu?

Blondi

(kuvat lainattu Scandinavian Design Centerin sivuilta)

4 kommenttia “OLLE EKSELL

  1. Eipä ollut tuttu ennestään, mutta ihania juttuja olet löytänyt 🙂 Kiitos vinkistä ja hauskaa päivää ♥

  2. Vaikka Kaakaosilmät onkin tuttu, niin itse taiteilija ei ole.. Täytyykin tutustua tarkemmin : ). Ja tuo Manhattan -printti on tosi kiva! Löytyisiköhän Tokiota : )..

    1. Minäkin itseasiassa tunsin nuo silmät ennen kuin taiteilijan. Eksellillä on kai ymmärtääkseni vähän enemmän Ruotsiin liittyviä kuvia…:) Tokio tosin voisi olla aika makee hullunkurisena!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *