7 KYSYMYSTÄ 7 VASTAUSTA

Bloginaapurini Miia Oma Koti Valkoisesta heitti minua pienellä haasteella ja tässäpä siihen nyt vastauksia! En olekaan aiemmin näitä kysymys-vastaus-haasteita tehnyt, joten ehkäpä tästä jotain uuttakin voi ilmetä!

Miia kysyi minulta seuraavat 7 asiaa:

1. Paras blogikokemuksesi / muistosi?

No, tähän täytyy ehdottomasti vastata blogini muutto CASAan! Olen saanut uusia blogi-siskoja, uusia ihania lukijoita ja parasta tässä on yhteisöllisyys, jota ennen portaaliin liittymistä kaipasin. CASAssa on koossa hyvä porukka!

2. Jos voittaisit arpajaisissa yllättäen 1000 euroa, mitä sillä summalla tekisit? Toteuttaisitko haaveita,  vai laittaisitko sukanvarteen kasvamaan korkoa ja jäkälää?

Kohta alkava remontti ja jo nyt sitä varten tehtävät materiaali -ja sisustushankinnat syövät kaikki ylimääräiset eurot, joten yksi tuhatlappunen auttaisi siinä huimasti! 🙂 Että ei se siis tosiaan ainakaan säästöön menisi…! 🙂

3. Jos voisit harrastaa mitä tahansa fyysisestä kunnosta, ajankäytöstä ja rahasta riippumatta, mitä se olisi?

Ehkäpä lähtisin joogailemaan tai ratsastamaan. Ratsastus on niin kamalan hintava harrastus, vaikka tätä nykyä, kun meillä on tuo tyttären vuokrahevonen (kyllä, niitäkin saa vuokrata!:), niin summa ei kohoaisi ihan niin korkeaksi. Rakastan eläimiä yli kaiken, joten harrastus eläinten parissa olisi luonteva valinta. Entisenä tanssijana tähän kysymykseen varmaan helpoin vastaus olisi tanssi, mutta siihen ei enää löydy niin suurtaa kipinää, ettäkö sitä jatkaisin.

4. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Tätä pohdin itseasiassa vähän pidemmän kaavan mukaan tässä postauksessani, mutta lyhyesti vastaten kyllä ne on ne elämän perusasiat; koti ja perhe. Ystävien kanssa istutut illat ja vietetyt ajat. Tykkään tehdä muita ihmisiä onnelliseksi, se tekee minutkin silloin onnelliseksi. Pakko on tähän myös vastata matkailu! Matkakuume on tauti, josta en parane ikinä! Suunnitelmissa on vähintään yksi, haaveissa toinen tai kolmas matka koko ajan. 🙂    

matkakollaasi.jpg

5. Lempibändisi / artistisi.

Olen melko kaikkiruokainen musiikin suhteen, ainoastaan country-musiikki tai joku järjetön heavy-metalli ei uppoa. Kuuntelen radiosta tulevaa dancea ja poppia mielelläni, mutta jos pitää nimetä bändejä/artisteja niin tässä liuta: Madonna, Michael Buble, Coldplay, Jenni Vartiainen, Bruno Mars. Edesmenneistä suosikkeja on iki-ihana Whitney Houston, Michael Jackson ja Amy Winehouse.

6. Lempivärisi?

Harmaa. Heti toisena valkoinen ja sitten musta. Värikkäämmistä väreistä vaaleanpunainen, mintunvihreä, turkoosi. Vaaleankeltainen. En kuitenkaan voisi asua värikkäässä kodissa, mutta sitä voi piristää nämä edellämainitut värit tyynyissä ja tekstiileissä tai pienissä esineissä. Vaatteiden suhteen käytän myös samaa valkoista ja mustaa ehkä eniten, sitten tummansinistä. Kesällä vaatteet saa olla värikkäitä ja kirkkaita!

7. Ihastuksesi?

Tähän vastaan nyt jotain ihan hatusta… Viime aikainen ihastus on ollut Fazerin Lontoo Rae -tyyppinen suklaa! 🙂 Heh! Ihastukseni kohteena on myös erilaiset valaisimet, vaikka ihan kaikkia niistä en kotonani näkisikään. Ykkössijaa pitää Jieldén Zig Zag. Harmi, että hintalapussa on nelinumeroinen luku, joten jatkan haaveilua lottovoittoon saakka. Toisella sijalla on Harri Koskisen Block ja kolmantena tulee Tord Boontjen Icarus ja Midsummer Light. Myös Milk-valaisin söpön kokonsa ja näkönsä vuoksi tuntuu kivalta valaisimelta ja sopisi kotiin oikein kivasti.

valaisimet.jpg

Haasteeseen kuuluu myös keksiä uudet 7 kysymystä uusille haastettaville välitettäväksi, joten tässäpä tulee minun kysymykseni:

1. Lempiruokasi?

2. Oletko musikaalinen, soitatko jotain soitinta, laulatko?

3. Jos et nyt ole unelma-ammatissasi ja voisit tehdä mitä työtä tahansa, mitä se olisi?

4. Muistatko lapsuutesi unilelun ja sen nimen?

5. Mainitse joku arkipäivän asia, joka saa verenpaineesi nousemaan ja sappinesteesi kiehumaan?

6. Jos voisit muuttaa itsestäsi yhden asian (luonteenpiirre/tapa/taito/ulkonäköön liittyvä tms. asia, mikä se olisi?

7. Ruutu, raita, pilkku vai pallo?

 

Tämän haasteen lähetän eteenpäin Viiville Valkoiseen Soihtuun, Daralle Daralandiaan sekä VaniljaHousen Niinalle.

Blondi 🙂

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “7 KYSYMYSTÄ 7 VASTAUSTA

  1. Voih, kiitos kovasti kivasta haasteesta:)! Sinulla oli mukavia vastauksia! Lontoo Rae -suklaa on munkin ihastuksen kohde ja tuo Zig Zag -valaisin, ooh!

    1. Eipä kestä, kiva, jos otat haasteen vastaan! No, meillä onkin näköjään pari yhteistä ihastuksen kohdetta…! 🙂

  2. Aivan ihana tuo Icarus &hearts; &hearts; <br />
    <br />
    Kivoja vastauksia.

    1. Eikö?! 🙂 Se on kyllä niin upea. Toivottavasti saan sen joskus makkarin kattoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *