MAALISUTI VIUHUU!

Portaiden alla kymmenisen vuotta majaillut karmean kellertävä, mutta hyvin palveleva iso rottinkikori ansaitsi sekin uuden ilmeen. Johan tässä koko huusholli muutenkin menee uusiksi. Löysin samaisen korin uumenista valkoisen maalipöntön jämän ja niinpä hetken tuumailun jälkeen tartuin sutiin ja raikastin korin ilmeen kertaheitolla!

kori1.jpg

kori2.jpg

kori3.jpg

Ihan pakko laittaa tähän vanha viisaus suoraan suomeksi: Maali se on, joka maailman paskat peittää! 🙂

Viikonloppu tulee tarpeeseen, univelka on kasvanut melkoiseksi, joten huomenna aion nukkua pitkään. Sitten onkin tiedossa käynti Ikeassa sekä liinavaatekaappini tuunausta – homma edistyy nopeammin kuin uskoinkaan!

Mahtavaa perjantaita kaikille! 🙂

Blondi 

4 kommenttia “MAALISUTI VIUHUU!

 1. Kyllä kannatti viuhuttaa, tulipa siitä kiva valkoisena! 🙂 Itse olen joskus maalaillut korituolin valkoiseksi ja muistelen, että siinä oli aika homma. 😀 Mukavaa Ikea ja kaapintuunaus päivää! ♥

  1. Kiitti, korin ulkonäkö parani kyllä kummasti! 🙂 Kori materiaalina ei ole kyllä helpoin maalauskohde, rakoihin tuppaa jäädä maalia reilusti ja taas toisaalta niihin rakoihin on välillä vaikea saada maalia tuputeltuakaan. <br />
   <br />
   Hauskaa viikonloppua teille! &hearts;

 2. Halvalla ja pienellä vaivalla tuli kuin uutta! 🙂

  1. Joskus vaan tuumasta toimeen -vaihe kestää vähän kauemmin…;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *