Olohuoneen uusi ilme ja Walls -peili

Keskiviikkoa kaikille!

Osittain olkkarin uusi ilme on jo aiemmissa postauksissa vilahtanut, mutta nyt kun paketti on kaikin puolin kasassa, ajattelin laittaa pitkästä aikaa vähän kokonaisvaltaisempia kuvia alakerrasta. Kuvissa näkyy nyt kunnolla uusi sohva, House Doctorin Walls -peili ja Ikean Lohals -matto.

Uusi raikkaampi ilme

Uusi valkoinen sohva raikasti yleisilmettä ihan hurjasti! Tunkkaisuus, jonka koin todella vahvaksi edellisen sohvan takia, on nyt poissa. Valkoiselle sohvalle voi heittää minkä värisiä tyynyjä ja huopia vain, kun sohvan pohjaväri ei ole enää lilaan taittava harmaa. Miten ihanaa! Entisen sohvan väri ei myöskään enää rajoita maton väriä ja parin vuoden haaveilun jälkeen sain juuttimaton lattialleni. Ikean Lohals -matto tuo kauan kaivattua lämpöä kotiimme, olin jo pitkään sitä mieltä, että sitä tarvittiin enemmän. Matto olisi saanut olla hieman leveämpi, niin se olisi asettunut paljon nätimmin sohvan jalkojen ympärille, mutta tällä mennään. Sitä paitsi isohan se on muutenkin 2 x 3 metrisenä! Matto kannatti laittaa juuri näin päin olkkariin.

Make overin yhteydessä lähtöpassit sai myös vaaleanharmaa taustaseinä sohvan takaa. Sitäkään ei ole ikävä yhtään. Päinvastoin nyt kun kodin pohjaväri on valkoinen (seinät, lattia ja iso kaluste, eli sohva), sisustusta on helppo maustaa hillityillä tehosteväreillä, joita olen itse asiassa kaivannut myös. Tällä hetkellä olkkaria maustaa vihreän ja beigen eri sävyt. Olkkarin seinälle ripustettiin House Doctorin Walls -peili. Se oli toisessa kohtaa alun perin, mutta mies-parka joutui poraamaan vielä toiset reiät seinälle (minä hoidan kotona paklaus- ja maalaushommat) ja vaihtamaan peilin paikkaa. Nyt se on mielestäni siinä missä pitää. Suuri peili ei vielä toistaiseksi kaipaa rinnalleen mitään muuta..

Sohvannurkassa nököttävän isännänkaapin päälle kaavailemani pöytävalaisin ei kävellyt pitkän etsinnän jälkeen vastaan, joten hylkäsin idean toistaiseksi. Nyt kun illat ovat jo pimeät, nurkkaa valaisee vieläkin tunnelmallisempi valo, eli kynttilälyhty, joten muuta en tällä hetkellä sinne haluakaan. Lukemista varten valoa alun perin halusin, mutta huomaan vetäytyväni kirjan kanssa ”uuteen” makkariin ennemmin kuin jäisin telkkarin vilkkuvaan valoon ja ääneen.

Kesämuistona kotona on tuo gini-pullo. Istuimme iltaa mökkinaapureilla ja näin tuon kauniin Koskue -pullon heillä. Pyysin pulloa omakseni jahka naapurit sen saisi tyhjennettyä ja siinä se nyt nököttää. Kynttilänjalkana.

Hayn Lounge -tuoli sai jo taljan ylleen. Suurista aikomuksistani huolimatta en ole vieläkään saanut aikaiseksi ommella tuoliin ohutta pehmustetta, mutta nythän ilmojen viiletessä on jo taljojen aika muutenkin. Täytynee laittaa taljat myös keittiön tuoleihin pikapuoliin!

Näiden muutosten myötä olkkari tuntuu ihan uudelta. Jotenkin paljon kotoisammalta ja lämminhenkisemmältä.

Sisustukseen uppoaa paljon paremmin myös ihana nelijalkainen perheenjäsenemme! 🙂 Hänestä on pitänyt postata myös enemmän, mutta kerrottakoon ensi hätään kuulumisiksi se, että neiti täytti juuri 9 kuukautta. Painoa ”pennulla” on 28 kiloa, joten ihan keijukaisesta ei enää ole kyse! Hän itse tosin tuntuu olevan sitä mieltä, että on edelleen 3-kiloinen pallero niin kuin tullessaan, sillä tunkeaa syliin edelleen… 😀

 

2 kommenttia “Olohuoneen uusi ilme ja Walls -peili

  1. Kyllä on kaunis!Luonnonsävyt valkoisen kanssa ihanat,matto täysi kymppi.Kaunis peili ja vanha senkki kruunaa kokonaisuuden.Sanomattakin selvää,että koiruus on ihana,vaikka olisi punainen:DNyt hänkin mätsää kokonaisuuteen.Tästä saan inspistä omaan kotiini myös!

    1. Kiitos paljon! Nyt kyllä tuntuu itsestäkin tosi hyvältä ja rauhalliselta kokonaisuus. Ja joo, vaikka koira olisi neonvihreä, on ihana rakas mussukka! Kunhan vitsailin, kun kaverit aina naljailee, että on se kun koirakin mätsää sisustukseen! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *