HERKKUHETKI

Lauantai-päivä on kulunut kaapin tuunaushommilla. Päivällä lähdin etsimään kaappiin sopivaa maalia, jonka jälkeen etsin sopivia vetimiä. Kaikki tarpeellinen löytyi viimein ja sitten pääsinkin maalaushommiin. Oletin, että maalaus olisi yhtä nopea työvaihe kuin hionta tai pohjamaalaus, mutta ihan niin helpolla en päässyt. Hommat jatkuukin samoissa tunnelmissa huomenna…

herkkuja.jpg

Olen touhunnut koko päivän aamusta alkaen, maalaushommia sai tänään tehdä ulkona ihanassa säässä, joten ainakin ulkona on tullut oltua. Nyt vetäydyn sohvan nurkkaan katsomaan jotain typerää telkkarista, syön lemppari-suklaatani ja lusikoin ison kulhollisen lakujätskiä naamariin:)

Leppoisia hetkiä kaikille 🙂

B

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “HERKKUHETKI

  1. Lakujätski on ollut mun suosikkia jo lapsesta lähtien, slurps! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *