KESKIKESÄN JUHLAA

Keskikesän juhlaan kuuluu meillä aina mökki, ystäviä, grilliruokaa, hyvää juomaa ja sauna. Vietämme juhannusta tänä vuonna Pohjois-Karjalassa järven rannalla. Aamulla sateli vettä paikoin reippaastikin, mutta iltapäivästä aurinko paistoi ja pihalla oli kiva ja lämmin olla ja nautiskella. Kyllä tässä voisi vielä huonommatkin kelit olla!

juhannus%201.jpg

Kyllä tuo suomalainen mökkimaisema puhuttelee itseäni aika isosti; tyyni järvi, koivuja, sinivalkoinen taivas. Kyllä sitä hetken mielellään tuijottelee kaikessa rauhassa… Täällä mökillä muutenkin on jotenkin aina sellainen aivot narikkaan -meininki. Aika pysähtyy, päivät kuluvat hitaasti ja akut latautuu. Täällä ei tarvitse olla kuin pari päivää ja mieli on kääntynyt heti rentoon moodiin.

juhannus%202.jpg

Aiemmin päivällä nautittiin grilliherkut ja kyllähän kesään kuuluu myös mansikkakermakakku! Kuvassa näkyvän lätäkön vastarannalla olisi ollut kokkokin tarjolla, mutta meistä ei ketään tällä kertaa kiinnostanut lähteä sinne. Saattaa myös olla, että telkkarista tulevalla jalkapallolla oli jotain tekemistä asian kanssa? 🙂

Nyt istun hiukset märkinä pyyhkeen sisällä kuivumassa ja saunan raikkaana tässä koneen ääressä ja kirjoittelen pikaiset juhannusterveiset tännekin.

Me jatkamme mökkeilyä vielä sunnuntaihin asti, rentoa juhannusta teille kaikille <3

Blondi

 

 

2 kommenttia “KESKIKESÄN JUHLAA

    1. Järvimaisema on kyllä omaan mieleen tosi paljon.:) Juhannuksen jatkoja teillekin.♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *