Sanon ei herätyskellolle

Aina joskus aamuisin kellon soidessa mietin mistä kaikesta olisin valmis luopumaan juuri sillä hetkellä, jos saisi vain sammuttaa itsepintaisen pirinän, kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Sillä hetkellä olisin varmasti helposti taivuteltavissa mitä älyttömämpiin sopimuksiin! Nyt sitä kelloa ei kuitenkaan enää tarvita seuraavaan neljään viikkoon, koska loma. Yes! Loma ei poikkeuksellisesti alakaan mökillä tänä viikonloppuna, sillä luovutimme mökin tyttären ja hänen ystäväporukkansa käyttöön viikonlopuksi. Toivottavasti varmasti hauskalle viikonlopulle siunaantuisi ennusteita paremmat säät ja nuoret saisivat nauttia auringosta. Vaikka eihän ne nuoret sellaisen anna häiritä – hauskaa on varmasti vaikka sataisi kaatamalla. Saunomista ja lautapelejä mökin kuistilla hyvässä seurassa niin eihän sitä muuta ihminen tarvitsekaan.

Mies porskuttaa töissä vielä ensi viikon, mutta tänään kuitenkin juhlistamme pienesti oman lomani alkua. Suunnitelmia on ollut jos jonkinlaisia ja Helsinki-päivä olisi ollut niistä mieluisin. Olisi voinut käydä Allas Sea Poolilla, käyskennellä pitkin Helsingin katuja ja puistoja, syödä jätskiä Kaivarissa ja istua drinksuilla Mattolaiturilla. No, kolean +13 asteen takia siirsimme suunnitelmat sisätiloihin ja suuntaammekin leffateatteriin Alladinia katsomaan. Will Smith on ihan lempparini, joten odotan leffalta paljon jo trailerinkin perusteella! Leffan päälle vielä jotain hyvää ruokaa ravintolassa ja lasi viiniä niin onhan siinä jo juhlaa tarpeeksi! Lauantaina aion nukkua pitkään ja pestä kasan pyykkiä. (Juhannuksen mökkilakanatkin on vielä pesemättä…!) Säiden toivottavasti muuttuessa vähän paremmiksi, siirrymme ensi viikoksi mökille, josta käsin mies voi helposti käydä töissä.

Mukavaa viikonloppua ja ihanaa lomaa niille, jotka sen kanssani tänään aloittaa! Toivotaan hieman aurinkoisempia kelejä koko Suomeen. (Jäämerelläkin on lämpimämpää kuin meillä…!!)

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *