ILMAN HUONEKALUJA

Kotona kaikuu, on tyhjän näköistä ja vähän ankeaa. Olkkari ammottaa kalusteiden osalta melko tyhjänä ja väliaikaisviritykset lähinnä naurattaa…

Myimme sohvan ja tv-kalusteen pois remontin alta eilen. Ne lähtivät ehkä vähän aiottua nopeammin, mutta pääasia lienee, että kalusteet ovat löytäneet uuden kodin hyvissä ajoin, eikä meidän tarvitse stressata niiden saamista pois jaloista ennen remontin alkua. Tällä hetkellä tv-kalusteen sisältö majailee pahvilaatikossa hesareihin käärittyinä, tuntuu ihan kuin olisimme muuttamassa! TV:tä emme halunneet sentään lattialle laittaa, joten otimme tyttären huoneesta väliaikaisratkaisuksi Ikean Lack-pöydät. DVD ja digiboksi makaavat lattialla johtojen seassa. Tosi kaunista.

Tyhjänä alkaa olemaan myös tyttären huone, sillä pöytien lisäksi sieltä kannettiin alakertaan myös pieni musta-valkoinen sohva. Olemme rempan yhteydessä luopumassa myös tuosta pienestä sohvasta, mutta ehkä kuitenkin pidämme sohvan olkkarissa vielä parisen viikkoa, jotta on joku paikka missä istua. Seuraava vaihtoehto olisi enää levittää vieraspatja lattialle:) Matonkin rullasin jo kellariin odottamaan pesua, valkoinen nukkamatto saa uuden paikan tytön huoneesta ja olkkariin hankitaan uusi.

tyhj%C3%A4.jpg

Huomenna torstaina lähdetään juhannukseksi mökille ja tulemme vasta sunnuntaina kotiin. Tyttö jääkin sitten mökille kesäloman viettoon, joten asutamme miehen kanssa kahdestaan kalustamatonta kotiamme, vielä pari viikkoa ennen oman kesäloman ja sen paljon puhutun rempan alkua. Koti on kyllä melkoisen näköinen…! Alan pikkuhiljaa juhannuksen jälkeen riisumaan olkkaria muutenkin tyhjäksi; hyllyt ja taulut pois seiniltä, koriste-esineet, tyynyt ja huovat pesun kautta kaappeihin säilöön ja samalla tässä saakin tehtyä hyvää tavarankarsintaa!

Koti ei näytä enää kodilta, vaan joltain tilapäiseltä asumukselta. Voitte olla varmoja, ettei meille kutsuta vieraita kylään enää ennnen remonttia:) Jos tästä jotain hyvää pitää kaivaa, niin ainakin remontti, jota ollaan odotettu 1,5 vuotta, alkaa vihdoin tuntua melko konkreettiselta!

Blondi

6 kommenttia “ILMAN HUONEKALUJA

  1. Aina on hyvä hakea jotakin positiivista 😉 Kivalta kuulostaa suunnitelmat ja yhteinen aika ♥

    1. Ei tässä muu auta, kuin etsiä positiivisia puolia! 😉 Onneksi tosiaan vain väliaikaista!

  2. Tsemppiä remontin keskelle! ♥ Tuo kuulostaa ja näyttää tutulta. 😉

    1. Kiitos! 🙂 Vähänhän kotona on ankeaa, mutta nyt alkaa ensin suursiivous ja kaappien raivaus! Tulee tarpeeseen sekin! 🙂

    1. No vähän tässä alkoi kyllä jännittämään… uudet kalusteet on löydettävä parin kolmen viikon sisään…! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *