Soutelua ja kuun metsästystä

Meillä on käynnissä viimeinen kesälomaviikko. Se saattaisi kuulostaa kamalalta, jos sitä oikein miettisi, mutta sen sijaan aion työntää sen ajatuksen pysyvästi pois mielestäni ja nauttia jokaisesta jäljellä olevasta lomapäivästä! Ja mikäs näissä helteissä on kesälomapäivistä nauttia – ihan tajuttomat kelit olleet koko lomakuukauden! Huhhuh! 🙂

Luontokuvaus

Kesällä on ihana kuvata luontoa. Järvimaisemat ja auringonlaskut antavat kyllä mitä kauniimpia hetkiä taltioitaviksi. Viime postikorttikuvat olivat Itä-Suomesta, kun nämä ovatkin sitten omalta mökiltämme eteläisestä Suomesta. Kävimme miehen kanssa soutelemassa järvellä eräs ilta…

Vahtasimme myös verikuuta viime perjantaina sitkeästi kolmen tunnin ajan kolmessa eri lokaatiossa toivoen sen vilahtavan pilvien lomasta, mutta tuloksetta. Odotellessa oli tyytyminen muihin maisemiin.

Ja tietenkin kun pimennys oli jo ohitse, pilvet väistyivät ja tilalle tuli täysikuu. Tämä upea maisema on meidän omalta laituriltamme. Kyllä tuota kelpaa ihastella ihan ilman verikuutakin…

Ihanaa helteistä viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *