Juhlia muistellen

Viikko sitten juhlittiin pyöreitä tupla-bileissä rakkaan ystäväni kanssa. Kovin montaa kuvaa ei kameran muistikortilta löytynyt, jossa ei tunnistettavasti olisi esiintynyt ketään, mutta halusin kuitenkin joitakin tunnelmapaloja jakaa tänne bloginkin puoleen aikuisikäni kolmanneksi tärkeistä juhlista. (Ja jos mietitte, niin ekat olivat luonnollisesti omat häät ja tokaksi nousee tunnelmalliset tyttäremme ylioppilasjuhlat parin kesän takaa.)

Juhlat järjestimme Block -nimisessä ravintolassa Helsingin Etelärannassa, tuosta ei muuten enää maisemat paljoa parane!

Tilana Block oli täydellisen kokoinen n. 90 hengelle. Sisustukseltaan skandinaavinen ja selkeä tila toimi hyvin myös visuaalista silmääni palvellen. Tilaa jäi hyvin ruokatarjoilulle, neljän hengen bändille ja tanssilattialle. Pöytäryhmiä jätettiin sen verran, että istumapaikkoja riitti liki pitäen kaikille ja löytyipä meiltä myös karkkibaari sekä askartelupöytä vieraskirjojamme silmällä pitäen. 🙂 Ihania viestejä vieraat jättivätkin!

Tarjolla oli cocktail-paloja suolaisesta makeaan ja ne olivatkin ihan menestys! Iso käsi siis myös tarjoiluiden laadusta Blockille!

Itse olin pukeutunut juhliimme Ted Bakerin ihanaan printtimekkoon. Olin odottanut pitkään missä tilaisuudessa saisin tuota mekkoa uudelleen käyttää. Hiukset olin kiinnittänyt toispuoleisesti jättäen isoille kiharoille käännetyt kutrit valumaan vasemmalle puolelle. Vielä edellisenä iltana ostamani uudet, liki 10 sentin koroilla olleet kengät toimivat asukokonaisuudessa hyvin ja ihme kyllä, olivat melko mukavatkin jalassa. (Paitsi parin tunnin joraamisen jälkeen, jonka seurauksena siirryin loppuillaksi ballerinoihin:)

Tämän kaltaiset juhlat eivät ole mitään ilman livebändiä! Meitä viihdytti neljän hengen bilebändi soittaen tuttuja covereita aiemmin valitsemiemme biisilistojen mukaisesti. Saimme siis räätälöidä millä biiseillä iltaamme vauhditettiin.

Bändi sai juhlaväestä irti viimeiset rippeet tokan settinsä aikana ja tanssilattialla riitti meininkiä! Blockissa juhlimme puoleen yöhön, jonka jälkeen siirryimme Teatteriin jatkamaan. Itse tanssin jalkani kirjaimellisesti rakoille ja ilta venyi aikaisen aamun puolelle. Sänkyyn taisin lopulta kömpiä vasta aamu kuuden aikaan!

Muita ohjelmanumeroita juhlissa oli itseni ja ystäväni pitämät puheet. Ne koskivat nimenomaan ystävyyttä ja sitä kuinka tärkeä se meille kummallekin on. Siksi siis juhlatkin järjestettiin. Pidimme lisäksi alkuillan jännitystä yllä jakamalla sisään tullessa jokaiselle vieraalle numeroidun pelimerkin. Niiden merkitys paljastui litran drinkki-arvonnassa, jossa neljä onnekasta voitti vähän menojuomaa iltaa varten. 🙂 Yllättävimmän osuuden järjesti kuitenkin tyttäreni ja toisen sankarittaren sisko, jotka olivat meidän selkiemme takana järjestäneet yhteislahjakeräykset. Minä sain rahalla ostettua pitkään kaipaamani uuden läppärin, jonka ostamisessa ei tarvinnut euroja mietiskellä – voitte uskoa, että olen tästä edelleen hyvin otettu. <3 Saimme lisäksi lahjaksi pulloja, lahjakortteja kulttuurimenoihin sekä brunssille, jossa voimme muistella kahden kesken tätä ihanaa iltaa. Vitsi, miten ihana ajatus tältäkin lahjan antajalta!

Tärkeintä illassa oli kuitenkin kaikki rakkaat ihmiset. Ja hauskanpito yhdessä. Tehtiin taas upeita muistoja kiikkustuolia varten…! Huhhahhei… olipahan bileet! <3

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *