Juhlapäivä

Tänään on iso päivä. Juhlin rakkaan ystäväni kanssa yhdessä meidän molempien pyöreitä vuosia isojen bileiden muodossa. Jännittää!

Viimeksi vastaavanlaiset isot juhlat, joissa itse olen ollut ”pääosassa” on olleet häämme. Useimmiten erilaisia juhlia on vietetty kotona/mökillä pienemmässä piirissä, mutta tänään on kyseessä isomman luokan juhlat. Olemme vuokranneet tätä varten ravintolan ja paikalle odotamme n. 90 henkeä. On sapuskaa ja on bilebändi ja jotain ohjelmanumeroakin. Tästä tulee hieno ilta!

Alan ihan kohta laittautumaan iltaa varten, sillä vaikka juhlat alkavatkin viideltä, me menemme toisen juhlakalun ja hänen miehensä kanssa ensin rauhassa syömään ja nostamaan maljat. Sitten pikainen koristelu juhlapaikalla ja olemme valmiit vastaanottamaan vieraat. Juhlamekkokriisiä ei ole ollut, sillä upea mekko löytyy omasta takaa, jota kukaan vieraista ei ole päälläni ennen nähnyt. Ted Bakerin mekon ostin isoihin ja arvokkaisiin työjuhliin 1,5 vuotta sitten ja olen sen jälkeen vain odottanut tilaisuutta käyttää sitä uudelleen.

Kengät päätin sittenkin uusia ja kävin eilen ostamassa uudet. Ne ovat myös liki 10 sentin korolla, mutta korko on tukevampi kuin niissä jotka aioin laittaa ja lisäksi kengissä on nilkkaremmit sivujen avonaisuuden vuoksi. Nilkkaremmi tuo lisämukavuutta, samoin kengässä oleva platoo. Toivottavasti niillä jaksaa paremmin juhlia!

Kannan joka päivä käsilaukussani pussukkaa, jossa on kaiken maailman kanta-asiakaskortit, kärrypoletti, päänsärky- ja allergialääkkeet, laastarit, hammastikut ja muut tuiki tärkeät sälät. Kyllästyin vanhan pussukan nyhjäiseen ilmeeseen ja niinpä ihan ex tempore ostin itselleni tarkoitukseen vähän kauniimman version. Ted Bakerin pienessä lompakossa on kaksi lokeroa, sinne uppoaa kaikki tarvittava oikein kätevästi. Ostin lompakon lisäksi itse itselleni myös kukkia tämän juhlaviikonlopun kunniaksi!

Sain jouluna oikeiden synttäreideni aikaan rahaa lahjaksi. Ne ovat vielä suurimmalta osin käyttämättä, sillä en ole vielä päättänyt mitä itselleni ostaisin pyöreiden kunniaksi. Haluan, että se on jotain mitä katsellessa muistan koska sen sain. Siinä mielessä en halua käyttää rahaa mihinkään ”kuluvaan”, kuten vaatteeseen tms.

Minä lähden nyt valmistautumaan juhliin; suihku, kampauksen laitto ja meikkaus. Lisäksi lupasin meikata tyttären ja avustaa hänen hiustenlaitossaan. On muuten kannattanut ylläpitää taas kuntokuuria vuoden alusta asti. Kolmen viikon ahkeran treenauksen ja tarkkaan lasketun dieetin jälkeen on kiva sujahtaa juhlamekkoon 3 kiloa kevyempänä! Yes!

Vähän alkaa olemaan perhosia vatsassa… tästä tulee varmasti ihan kertakaikkisen upea ilta!!

Heidi / Checklist - -

3 kommenttia “Juhlapäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *