Sunnuntaifiiliksiä

Viikonloppu on vierähtänyt luovissa tunnelmissa. Olen jumittanut erään työprojektin parissa koneen ääressä tunnista toiseen ja hetken vaivuin jo epätoivoon, etten saisi mitään järkevää aikaiseksi. Kaikki luovat työt vaativat aikaa, inspiraation, ideoita ja suunnittelua. Se ei synny hetkessä, ei pakottamalla, eikä ihan varmasti yllättävän deadlinen painaessa päälle. Huh. No, nyt on homma paketissa ja olikin ihana lähteä salille tuulettamaan aivoja, nostamaan rautaa ja huudattaa musaa täysillä kuulokkeista!

Töiden päälle on suunniteltu myös toisenlaisia juttuja, nimittäin isoja bileitä! Juhlimme rakkaan ystäväni kanssa tupla-pyöreitä ensi lauantaina! Juhlasuunnittelu on käynyt kuumana ja nyt alkaa olemaan homma hanskassa. Paikalle on tulossa yli 80 henkeä ja nyt alkaa jo vähän jännittämään! Ihan mahtava ilta tulossa aivan varmasti! Ensi viikko meneekin perhoset mahassa ja lauantaita odottaessa. Wuhuu!!

Mukavaa uutta viikkoa!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Sunnuntaifiiliksiä

  1. Minun viikonloppuni on sujunut opintojen parissa, mikä on itse asiassa osoittautunut ihan rentouttavaksi, kun kerrankin on ollut rauha tehdä ilman, että joku muu asia painaa päälle. Hiljainen viikonloppu on osoittanut voimansa siinäkin, että nyt sunnuntai-iltaa kohti alkaa kaikenlaisia ideoita pulputa. Saa nähdä, löytyykö niitä vielä huomennakin, kun arki alkaa 😀 Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    1. Silloin kun saa rauhassa keskittyä johonkin, se on kaikista tuottavinta! Silloin ne ideatkin alkaa pulppuamaan. Mukavaa uutta viikkoa! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *