Askel kohti joulua

Tänään katkesi 10 päivän työputki, jonka aikana tein ympäripyöreitä, pitkiä ja raskaita päiviä. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet täynnä stressiä, hermoja kiristäviä tilanteita ja fyysistä väsymystä ja olen todellakin ansainnut loppuviikon vapaata! Tänään unohdetaan kuitenkin kaikki tuo, sillä tänään otetaan reipas harppaus kohti joulua! Tänään vietän päivän kotona pyjamassa ja aamutakissa pikkujoulutunnelmissa ihan vain itsekseni. Kuulostaa höhlältä, mutta tänään kaipaan nimenomaan jotain sellaista.

Laitan joulumusiikin soimaan ekaa kertaa tänä vuonna, fiilistelen jo aamuhämärässä sytyttelemiäni kynttilöitä, ihastelen aiemmin tällä viikolla hankkimiani joulukukkia tekemissäni asetelmissaan, keittelen glögiä ja askartelen joulukortteja. Voiko täydellisempää vapaapäivää jouluhullulle enää siunaantua…?

Koti sai joulukukista aimo annoksen jouluista ilmettä, jota nyt kaipaan tuota pimeyttä karkottamaan ja nostamaan fiilistä stressaavan syksyn jälkeen. Nyt alkaa töissä tilanne helpottamaan ja taatusti tämän pikkujouluviikonlopun jälkeen palaan töihin levänneenä ja iloisempana. Ei tämä pikkujoulufiilistely nimittäin pelkkään kotona möllöttämiseen jää, sillä huomenna suuntaamme miehen kanssa kentälle ja lennämme Tukholmaan viettämään rauhaisaa viikonloppua ihan kaksin. Skansenin joulutori aukeaa sopivasti lauantaina ja Stortorgetin joulutori on auki jo myös. Ihanaa jouluista tunnelmannostatusta siis tiedossa!

Aiomme maleksia Tukholman kaduilla, tehdä jouluostoksia, syödä hyvin ja juoda kuumaa glögiä joulutunnelmasta nauttien. Meillä ei ole kertakaikkisesti mitään muita suunnitelmia tehdä tai mennä yhtään minnekään, paitsi sinne minne nenä näyttää tai mitä tekee mieli.

Tämän päiväisen joulufiilistelyn lomassa heitän jotain pientä lentolaukkuun, mutta pääosin aion vain haahuilla kotona ja odottaa luvattua lumisadetta saapuvaksi.

Mahtavaa viikonloppua teillekin!

2 kommenttia “Askel kohti joulua

  1. Minulla myös kolmivuorotyöstä johtuen pitkiä työputkia ja teen just samaa.Eli haahuilen vapailla yökkärit päällä koko päivän.Siivoilen,sytyttelen kynttilöitä ja nautin hiljaisuudesta ja puhtaasta kodista.Ihan parasta!

    1. Mä olen normaalisti ma-pe / 8-16 konttorirotta, mutta nyt erikoistilanteesta pitkä putki. Kyllähän tuon muuten jaksais, mutta alla jo pitkään kestänyt kiire ja stressaava työtilanne, niin mehut jo valmiiksi poissa. Nyt onneksi alkamassa helpottamaan pian! Ihanaa kyllä tuollainen haahuilu! Parasta nollausta! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *