Helmililjoista kevään tuntee

Hieman on jo kevättä rinnassa, ainakin kukkien muodossa vähän jo kotonakin. Olispa lämpömittari samaa mieltä, vaikka onhan viime päivinä lumi saanut jo kyytiä oikein kunnolla näiden harmaiden sadepäivien myötä. Että jos jotain hyötyä pitää irti repiä näistä synkistä päivistä, niin kevättä kohden mennään! Eikös tänään ole joku kevätpäivän tasauskin…?

Viikonloppuna tarttui ruokakaupasta jo toinen helmililja matkaan. Eihän nuo montaa päivää sisällä jaksa kukkia, mutta tykkään niistä kovasti. Maksaa muutaman euron ja kestää saman aikaa kuin tulppaanikimppu. Odotan jo innolla niitä oikeita keväisiä päiviä. Kun aurinko paistaa, lumista ei ole tietoakaan ja mökillä voi alkaa jo puuhastelemaan. Niin, ja grilliin voi heittää ekat sapuskat paistumaan!

Tämä viikko ei ole alkanut parhaimmalla mahdollisella tavalla ja mieli on vähän matala. Työhommat vähän painaa ja eilen nukuin pommiin varmaan ekaa kertaa viiteen vuoteen. No, aina ei voi mennä putkeen, joten aivojen nollausta jollain hömppäohjelmalla ja hyvällä ruoalla. Jospa huomenna paistaisi aurinko ihan oikeastikin!

Mukavaa viikon jatkoa!

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *