Musta ovi

Täytyy kyllä todeta, että on surkein kesäsää naismuistiin! Olen lukuisat kerrat surffannut Momondon tai vastaavan sivuilla etsien epätoivoisesti kohtuuhintaisia lähtöjä jonnekinpäin Eurooppaa, mutta ilmeisesti myös lentoyhtiöt seuraavat Ilmatieteenlaitoksen ennusteita ja nostavat lippujen hintoja sadepilvien myötä. On ihan tuskaisaa suorastaan, että kauan odotettu neljän viikon kesäloma menee rankkasateissa ja +14 asteen lämpötiloissa. Yritämmekin joka ikisen aurinkoisen hetken viettää ulkona ja keksiä kivaa ohjelmaa niille harvoille hyville päiville.

Ulkona on kiva puuhailla silloin kuin sää suosii ja mökillähän meidän kaikki tähän astinen loma on kulunut. Siellä on työt saatettu päätökseen ja viimeisimpinä puuhina tartuimme vielä meitä häiritsemään jääneeseen päämökin oveen. Kyllähän se niin vaan oli, että päämökin ruskeaksi jätetty ovi näytti uutta mustaa hirsipintaa vasten älyttömän kulahtaneelta. Alunperin halusin siitä mustan, sitten aloimme epäröimään ja jätimme sen originaaliin asuunsa. Kun kaikki muu ympäriltä sai uuden maalipinnan ja sävyn, alkoi ovi näyttää ihan karmealta. Onneksi kuitenkin pohdimme asiaa rauhassa, emmekä lähteneet suinpäin sitä maalaamaan, sitä kun ei oikein voi enää perua. Nyt teimme harkitun päätöksen ja varmana siitä mitä halusimme. Ovi näyttää ihan törkeän paljon paremmalta mustana!

_MG_1302.jpg

Nyt kuistin ilme on viimeistellympi ja ovi näyttää ihan kuin uudelta! Äidin toiveesta ikkunaan vedettiin vielä huurteinen kalvo ja se on kyllä toimiva päästäen kaiken luonnonvalon sisään, mutta tuoden lisää yksityisyyttä ja suojaa.

Ennen

kuisti2_j%C3%A4lkeen_2.jpg

Jälkeen

_MG_1301.jpg

Jälkeen -versio on meistä todella paljon toimivampi!

6 kommenttia “Musta ovi

 1. Tämän kesän sää on surkein ikinä..vaikka yrittää ettei vesisateet haittais, niin haittaahan ne! Kyllä sitä olis paljo kivempi olla ulkona auringonpaisteessa. <br />
  <br />
  Teidän mökki on kaunis, niin sisältä kuin ulkoa. Musta ovi sopii hyvin tummaan mökkiin.

  1. Se on just noin! Vaikka kuinka yrittää, ettei anna sateisten ja koleiden kelien masentaa, niin kyllä se vaan niin tekee. Kesälomaa odottaa niin paljon ja kesäisille päiville olisi suunniteltu kivoja juttuja, mutta aika vaikeaa niitä on rankkasateissa toteuttaa… 🙁 Toivotaan, että nämä säät tästä vielä paranisi!<br />
   <br />
   Ja kiitos, nyt tuo ulkokuori on täydellinen meistäkin! Musta ovi oli parhain ratkaisu! Ja sisätilat on tästä päämökistä vielä esittelemättä. Ne ovat jo valmiit, mutta kuvia en ole kerennyt nappailemaan. Ne tulossa kuitenkin pikapuoliin! 🙂

 2. Tää kesä on kyllä ihan jotain muuta ollut kuin kesä…hellepäivät mahtuu varmaan molempien käsien sormiin…tälle viikolle tänne päin on luvattu helteitä mutta viikko ainakin alkoi yllätys vesisateella 🙁

  1. Joo, ihan surullista on säätiedotusten katsominen! 🙁 Sadetta on tosiaan yllätykseksi asti piisannut! Meillä yllätys-sade sattui todella ikävään aikaan – olimme juuri kattaneet 15 hengelle ulos (ilman katosta) ruokapöydän… jepjep… kuivattiin sitten läpimäriksi kastuneita vaatteita ja lautasia kilpaa ja ängettiin pieniin tiloihin katoksen alle ja toivottiin, että grilli jaksaa puskea sateesta huolimatta pihviä ulos! 😀 Silloin ei naurattanut, nyt jo vähän. 🙂

 3. Joo ei paljoa naurata tämä sää… Mutta ovesta tuli hieno! 🙂

  1. No jospa nyt vähän alkaisi paranemaan – ainakin tänään näyttää jo kesältä! Ja kiitos, ovi on nyt paljon parempi!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *