Kauden ekat

Tapahtuipa kesäiltana kerran…

_MG_1315.jpg

_MG_1313.jpg

Mökkinaapurin ja pihalle yllätys-yövieraaksi pelmahtaneen ystävän kanssa syntyi ex tempore rapujuhlat. Sattui olemaan saksiniekkoja naapurin jääkaapissa ja kauaahan ne ei säily. Ei kun äkkiä kattaus kasaan – vähän punaista, vähän kynttilöitä näihin yllättävän pimeisiin heinäkuisiin iltoihin tunnelmaa luomaan ja tykötarpeet rapuleipien tekoon; sitruunaa, tilliä, voita, paahtoleipää ja tuiki tarpeelliset rapuveitset. Ei se muuta tarvitse…

_MG_1312.jpg

_MG_1318.jpg

_MG_1335.jpg

Sattui vieläpä kaunis kesäilta ja hitaasti mökin taakse hiipuva ilta-aurinko. Sauna odotti kuumana kylpijöitä ja kylmä siideri sammutti löylyjen jälkeisen janon. Ihan parasta!

_MG_1337.jpg

Olen jostain syystä kokenut tosi rankasti nämä kesän huonot kelit. En yleensä anna säiden masentaa, mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä inhottavammalta pitkittynyt talven pimeys ilman lunta tai sateinen ja kolea kesä koettelee mielialaa. Vaikka kuinka yrittää, niin kyllä se vaan harmittaa. Siksipä onkin ihanaa, kun yhtäkkiä syntyy tällaisia mukavia hetkiä! Meillä on onneksi vielä liki pari viikkoa lomaa jäljellä, joten pidän toivoa yllä aurinkoisista päivistä ja niille suunnitelluista tekemisistä ja menoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *