Joulutoreille Berliiniin

Jo monen vuoden ajan olen tahtonut mennä joulun alla vierailemaan Saksan joulutoreilla ja nyt vihdoin reissu toteutuu!

Lähtö Berliiniin koittaa huomisaamuna ja edessä on viikonloppu koluten nähtävyyksiä ja tunnelmoiden joulutoreja hämärtyvässä illassa. Luvassa lienee myös shoppailua, pari mielenkiintoista outlettiä ja kauppaa on katsottu valmiiksi ja kaupunki tarjonnee myös hyvää ruokaa parin viinilasin kera, torilla nautituista glühweineista puhumattakaan. Tällä kertaa luvassa on tyttöjen reissu. Mies jää kotiin koiraherran kanssa ja me lähdemme tyttären ja äitini kanssa matkaan.

joulutori.jpg

Kameran akku on ladattu ja muistikortti tyhjätty, uskoisin joulutorien tarjoilevan aika kivoja kuvia ja onhan Berliinissä lukematon määrä muitakin historiallisia nähtävyyksiä tallennettavaksi. On ihana päästä fiilistelemään joulua oikein urakalla! Keski-Euroopan torit ovat hieman toista luokkaa kuin täällä, vaikka Tuomaan markkinat onkin nostanut profiiliaan viime vuosina.

Tarjoilen teillekin heti sitten tuoreeltaan jouluisia terveisiä Berliinistä reissusta palattuani. Ja hei – seuraamalla blogiani Facebookissa, pysyt ajan tasalla hieman paremmin. Käynnissä on myös arvonta Facebook-tykkääjien kesken, joka päättyy ensi viikon maanantaina! Jos et siis vielä seuraa blogiani siellä, klikkaa TÄSTÄ ja olet mukana jouluisessa arvonnassa. Paketti ehtii vielä jouluksi kotiin. Ties vaikka sieltä paljastuisi jokin Berliinin tuliainen…! 🙂

 

kuva lainattu täältä

2 kommenttia “Joulutoreille Berliiniin

  1. Mukavaa reissua! Meillä V lähtee ensi viikon torstaina Berliiniin isänsä ja siskonsa kanssa ja olen kyllä vähän kade, Keski-Euroopan joulufiilistely kelpaisi minullekin 🙂

    1. Kiitos paljon Jossu! Pahoitteluni, että tähän kommenttiin vastaaminen jäi vähän matkan jalkoihin! V:llä on varmasti upea reissu – Berliinin toreilla joulufiilistely nousi ihan omiin sfääreihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *