Mustat joulukuuset

Helsingin Aleksanterinkadulla on kaksi aivan ihanaa myymälää, jotka ovat avautuneet pop up -henkisesti näin joulun alla. X-mas Garagessa ja TRE Christmas Marketissa voisi löysyttää lompakon nyörejä loputtomiin ja yksi lahjakin lähti jo mukaan pukinkonttiin. Itselleni ostin kuitenkin nuo mustat puiset kuuset ensiksi mainitusta.

_MG_0490.jpg

Ne ovat jotenkin tosi suloisia!

Yhden ripustin vanhaan ikkunapokaan. Olen miettinyt tuosta pokasta luopumista jo monta kertaa, mutta jotenkin se näyttää juurtuneen tuohon pylvään kohdalle. Se edustaa yksinään ehkä vähän maalaisromanttisempaa linjaa, kuin mitä kotimme muutoin on, mutta jotenkin tykkään, kun kotona on palasia myös vanhemmilta aikakausilta. Mistä lie navetasta tuokin ikkuna on kotoisin…

_MG_0485.jpg

Toisen kuusen ripustin vanhan liinavaatekaapin avaimeen. Se sopii täydellisesti kaapin muihin mustiin yksityiskohtiin.

_MG_0487.jpg

_MG_0486.jpg

Nyt onkin menossa marraskuun viimeiset päivät. Aika huimaa vauhtia meni tämä usein vuoden harmain ja synkin kuukausi! Itse selvisin siitä parin eri keinoin, joiden pariin palaankin vielä illalla uudelleen!

Helsingissä on tällä hetkellä aika kylmä – pohjoistuuli puhaltaa aikamoisia puuskia ja maata peittää ihan seitinohut valkoinen harso, lisää saisi tulla vielä roppakaupalla, niin päästäisiin taas kiinni vähän jouluisempiin maisemiin. Energistä maanantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *