1. Adventti

Ihana, jouluntäyteinen viikonloppu on tuntunut mielettömän pitkältä ja olo on tosi rentoutunut ja hyvä.

Olen ihan täysiä fiilistellyt joulua ja nauttinut kodin lämmöstä, lukuisista kynttilöistä ja lyhdyistä, hörppinyt glögiä joululauluja kuunnellen ja paketoinut lahjoja piiloon. Onpa ollut kertakaikkisen rentouttava ja ihana viikonloppu pitkän hektisen ajanjakson päätteeksi. Samanlaista kiirettä en meinaa enää jatkaa ja oikeastaan nyt työ -ja koulurintamallakin alkaa luojan kiitos hiljentymään loppuvuotta kohti.

_MG_0511.jpg

_MG_0507.jpg

Tänään sama jouluinen ihana fiilis on jatkunut aamusta saakka ja ekan adventin kunniaksi on sytytetty myös kynttilä adventtiasetelmasta. Olo on levollinen ja rentounut – tästä mielentilasta aion pitää kiinni!

Tämän vuoden opiskelut pannaan pakettiin loppuviikosta tutkintopäivillä ja perjantaina juhlitaan työpaikan pikkujouluja. Kiva viikko edessä! Ripottelen teillekin lisää jouluista tunnelmaa meidän kodista pitkin tulevaa viikkoa.

_MG_0508.jpg

Me vedetään tyttären kanssa loppuillan Emmerdale-maraton boksille tallentuneista jaksoista ja taidanpa laittaa saunankin päälle. Kävimme viemässä isälleni ja vaarilleni kynttilät, hautausmaalla pohjoistuuli meni luihin ja ytimiin saakka ja vieläkin viluttaa!

Tunnelmallista adventtia.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *